≫ 

Andrija snimao trudnu devojku dok joj je pričao vic, ona ga "oduvala" reakcijom

- Ne diraj trudnicu, ima čmičak da ti izađe - jedan je od komentara

  • 3

Glumački par Aleksandra Tomić i Andrija Milošević čekaju prvo dete, a Andrija svoju trudnu devojku ponovo smara vicevima.

- Ovo je očajno! Očajno, ne mogu više - kazala je Aleksandra nakon što je Andrija ispričao vic, dok se on zbog istog davio od smeha.

- Njoj je očajan Dragan. A meni je mnogo zabavno i taj njen šokirani pogled... - poručio je Milošević uz snimak.

"Ona je meni hit, te njene face", "Andrija, unakazi ovu ženu", "Aleksandrina reakcija je neprocenljiva", "Ne diraj trudnicu, ima čmičak da ti izađe", "Vratiće mu ona sve to sa kamatom", "Žena je kraljica", "Prešao igricu, šou od čoveka", "Pobeže ti žena!", neki su od komentara.

Podsetimo, Andrija i Aleksandra čekaju prvo dete, a glumac ne krije da je presrećan što će uskoro postati otac.

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumac.

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je Milošević.

Aleksandrinu reakciju na Andijin nvi vic pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Devojka ne zna više šta će sa njim: Andrija Milošević najnovijim vicom prevazišao samog sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA