Eva Ras: Probala sam kokain! Bilo je strašno, 20 dana sam imala vizije

- To je strašno da izgubite zdrav razum, da mislite da možete da prođete kroz zid... - rekla je glumica

  • 8
Eva Ras

Foto: Nikola Tomić

Glumica Eva Ras priznala je da je probala sve nedozvoljene supstance, kao i kokain, samo jednom i nikada više, te da joj je to bilo strašno iskustvo.

- Probala sam sve, a ništa mi se nije dopalo. Zato i nisam postala narkoman. Moj drugi muž je koristio sve to, a ja, kao njegova žena, sam isprobavala. Probala sam i kokain i to je bilo strašno, jedva sam čekala da mi se um pročisti da nikad više ne uzmem. I razvela sam se od njega, ne od kokaina, nego od muža. To je strašno da izgubite zdrav razum, da mislite da možete da prođete kroz zid... - rekla je glumica.

- I negde sam imala krajičak svesti o tome da to sve nije normalno što se meni događa. Znate li vi da kad prvi put probate kokain i kada vas to prvi put uhvati, treba vam tri nedelje dok se očistite od toga. Ja sam imala vizije i kada je već prošlo dvadeset dana od toga. To nikada ne bih legalizovala - izjavila je Eva u emisiji "Grand magazin".

Glumica je zatim otkrila i da nije imala intimne odnose na jedno veče, a kada je rekla zašto se udala, sve je šokirala.

- Ja sam ionako već kao divljakuša, neke stvar sam i dozvoljavala sebi u mladosti. Do 22. godine sam već bila dvaput bila udata i razvedena. Znala sam da su hormoni jači od svih paragrafa i svih ograničenja - ispričala je ona.

- Nisam imala s**s za jedno veče, ali sam se udala da bih imala. Tada se nevinost jako cenila, a svi su nasrtali na nevinost i onda sam se ja udala da bih mogla da vidim šta je to - rekla je Eva.

Video: Otkrili smo ko je Evi Ras favorit između Lune Đogani i Kije Kockar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    26. oktobar 2021 | 00:20

    Ne znam sta su joj dali, od kokaina nemas vizije pogotovo ne 20 dana

  • Toma

    26. oktobar 2021 | 01:38

    Hahahaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.Od kokaina nemaš vizije nego od spida.

  • Goga

    26. oktobar 2021 | 08:15

    Što se pametan stidi budala se hvali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA