≫ 

Mili izneo šok tvrdnje: Za Cecino Ušće sam dao 600.000 €, sutradan smo prekinuli saradnju

- Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga - rekao je Mili

  • 9
Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images, Pixabay

Kompozitor Aleksandar Milić Mili govorio je o prekidu dugogodišnje saradnje sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kako tvrdi, Ceci je navodno platio koncert na Ušću, a nakon što joj je, tvrdi, dao 600.000 evra, više mu se nije javila.

- Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovek koji se svojih obećanja drži do besvesti. Ja ne mogu da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Takav sam čovek. Čim se u saradnji pojavi neka nezahvalnost i potcenjivanje, ja dalje ne mogu da nastavim s tim - ispričao je Milić.

- Odmah sam "izleteo" iz tog projekta, nikakvu taktiku nisam imao kad su takve stvari u pitanju. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga - rekao je Aleksandar za Kurir.

Aleksandar se osvrnuo i na saradnju s Lepom Brenom, kojoj je napravio jedan uspešan album.

- Godine 2008. dolazi u studio Lepa Brena, koja je za mene najbolja pevačica u istoriji naše muzike. Ja kad čujem šta sve može glasom - ona je u studiju neverovatno zahvalna. Iako ima taj spoljašnji štit i gard, ona sluša i menja se, šta god da joj kažeš, ona se daje iz sveg srca i sve snage. To je odlika velikih pevača. Uvek sam smatrao da njen vokal mora da ima mnogo bolje pesme i da mnogo bolje peva nego što to pokazuje u svojim pesmama - kaže kompozitor i dodaje da je s Brenom brzo prekinuo kontakt.

- Naša saradnja je počela sa albumom "Uđi slobodno". To je šteta, krivo mi je što nismo nastavili saradnju. Ja sam i njoj rekao: "Još jedan ili dva moja albuma i mi punimo Ušće na keca." Mislim da je tek te 2008. dobila pesme dostojne velike zvezde kakva je ona. I tu se desilo opet nešto po ličnoj osnovi, zamenila se energija, koja više nije bila produktivna, i zato je bilo bolje da se pozdravimo, jer nikad ne može iz loše energije da nastane nešto dobro - ispričao je Mili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA