Mili o Ani Nikolić: Vodili su me na neki splav da je čujem kako peva, jadna...

- Jedan od tih prijatelja je obezbedio finansijska sredstva i sve što je trebalo. Onda sam pomislio: "Ajde, što da ne?" - rekao je Mili

  • 5
Mili Ana Nikolić Foto: ATA Images

Aleksandar Milić Mili, pored mnogih projekata, koje je uradio tokom 25 godina bavljenja muzikom, ističe da mu je saradnja sa Anom Nikolić bila jedan od najvećih izazova u karijeri.

- Marina i ja smo 2003. radili Ani Nikolić album "Januar", koji ju je proslavio, kao i sledeći "Devojka od čokolade". Jedan njen prijatelj je došao i rekao mi: "Ajde, molim te, imam jednu mladu pevačicu, je l' možeš nešto da joj uradiš?" - ispričao je Mili.

- Ja do tada nisam radio pevače od nule nikada, uvek sam bio posvećen određenom projektu kompletno. Ipak, to su mi bili jako dobri prijatelji, nisam mogao da ih odbijem. Jedan od tih prijatelja je obezbedio finansijska sredstva i sve što je trebalo. Onda sam pomislio: "Ajde, što da ne?" - rekao je Aleksandar za Kurir i nastavio:

- Devojka je slatka, puna energije, a i nikad ništa nisam radio od nule. Da vidimo šta može od nule da se napravi, pomislio sam. Ja uzimam nju i pravim album "Januar" - devet pesama i devet hitova je bilo tada, jedan za drugim.

- Sećam se da su me vodili na neki splav da je čujem kako peva, jadna... Bila je tada na samom početku i toliko mi je bilo drago da nakon samo godinu dana postaje bukvalno neko na koga tržište računa. Taj projekat mi je uspeo iz prve - ispričao je Mili s ponosom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U sustini

    26. oktobar 2021 | 19:00

    Prijatelj je finansirao i ti reko " ajd sto da ne" saban celavi, cuti i ne zevaj.

  • Bela

    26. oktobar 2021 | 19:12

    Kako je zao, korosti reč pet puta reč "nula"...

  • Baba

    26. oktobar 2021 | 19:20

    Malo je zloban komentar cini mi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA