≫ 

Srpska misica pokazala dvoglavog orla, pa se oglasila: Upala sam u zamku, one su mi namestile ruke!

Reč je o Valentini Petrović, srpskoj Mis Interkontinental

  • 82
Valentina Petrović

Valentina Petrović / Printskrin: Instagram/valeryview

Srpska misica Valentina Petrović (21) pokazala je dvoglavog orla, na fotografiji na kojoj je pozirala sa misicama Albanije, takozvanog Kosova i Crne Gore.

Na društvenim mrežama ova fotografija je "eksplodirala", a ljudi su zgroženi potezom ove devojke.

- Devojka skroz levo, Valentina Petrović. Predstavnica Srbije? Ne, predstavnica bezglavlja - naveli su na Instagram stranici Bunt Srbija.

Nekoliko sati nakon što je slika počela da se širi po internetu, oglasila se i Valentina. Kako je navela, "upala je u zamku tuše loše namere".

- U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost - navela je ona.

- Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici, koji su zbunjeni zbog nastale fotografije, moje nepromišljenosti i upadanja u zamku tuđe loše namere - navela je Valentina.

U nastavku pogledajte njenu kompletnu objavu.

Valentina Petrović

Printskrin: Instagram/valeryview

Video: Bivša srpska misica partijala bosa na svadbi kod Karića, pa otkrila: Moj Said je već polu-Srbin, sve on razume

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. oktobar 2021 | 15:58

    Kao sto rekoh na instagramu bila si ta koja me je u osnovnoj skoli zezala jer sam bila losiji djak od tebe i jer mi je mama radila u perionici. Moji roditelji sada idu podignute glave jer sam zajedno sa njima stvorila previse i zaradjuem za sebe a ti setas gola po svetu da vi nesto imala!

  • Nbgg

    26. oktobar 2021 | 15:57

    Zestoka kazna sada ajde drzavo sad reaguj i to zestoko , ako je toliko glupa nek sedi kuci

  • Ja

    26. oktobar 2021 | 15:57

    Ovdje se radi o gluposti i nepromišljenosti. Draga djevojko svijet nije pao pod tvoje noge ako su te proglasili misicom nečega. Kroz tvoj budući život to će te pratiti, i u najboljem slučaju bićeš samo glupa. I zapamti, biraj društvo, a te poruke o miru i ljubavi, shvati da je to licemjerje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA