≫ 

Retka fotografija Slobode Mićalović sa jednom od bliznakinja izazvala oduševljenje

Glumica je objavila sliku kojom je oduševila svoje pratioce

  • 1
Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović, Foto: ATA Images

Popularna glumica Sloboda Mićalović retko pokazuje svoje ćerke, a sada je fotografiju sa jednom od bliznakinja objavila na Instagramu.

Naime, ona je uslikala sebe i ćerku u veoma emotivnom momentu. Dok se glumica smeška i pozira, njena ćerka je ljubi u obraz.

Ovaj prizor je oduševio njene pratioce, koji su odmah krenuli da lajkuju, ali i komentarišu pomenutu fotografiju.

"Koliko ste samo slatke", "Majka se najviše voli", "Divan prizor", "Ovo je nešto najslađe što si objavila", "Ova slika mi je ulepšala dan", glasile su poruke pratilaca ispod objave.

Inače, Sloboda i njen suprug Vojin Ćetković potrudili su se da svojim devojčicama pruže bezbrižno detinjstvo, beskrajnu ljubav, podršku, ali i neophodno vaspitanje, koje je danas ključno u formiranju ličnosti mališana. Iako se trude da ih usmere ka vrednostima, koje su danas pomalo pomućene, Vojin kaže da svojim devojčicama ne uskraćuju ono što njihove vršnjakinje podrazumevaju kao sastavni deo svog dana.

Sa devojčicama provode vreme u prirodi, posvećeno razgovaraju, ali se trude i da ih zaštite od njihove velike popularnosti, jer kako poznati glumac kaže, neke priče mogle bi ostaviti ozbiljan trag na devojčice.

- Bilo nam je teško kada smo bili mlađi. Bilo je izuzetno teško kada smo tek krenuli da se zabavljamo, ili kada smo dobili decu. Smatram to odrazom ovog površnog vremena, u svakom smislu. Nas, s druge strane, kao javne ličnosti, ne štiti ništa. Kada izađem na ulicu ja sam javna ličnost, ti meni možeš da radiš šta hoćeš, a ja tebi ne smem ništa. Ne postoji ništa što bi zaštitilo mene i moju porodicu. Nikoga nije briga da će nešto možda ostaviti trag na mojoj deci kasnije. - rekao je glumac ranije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA