≫ 

Lazić nakon priče da se potukao s Barbarom: Grub sam samo tokom intimnih odnosa!

- Nisam bio nasilan ni prema jednoj ženi u svom životu, to sebi nikada ne bih dozvolio. Grub sam samo u s**** - poručio je

  • 0
Barbara Bobak, Darko Lazić

Printskrin: Instagram/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak, pod budnim su okom javnosti, nakon što je u medije procurela vest da su se navodno potukli na jednom privatnom slavlju. Malo nakon te informacije javnost je šokirala nova, da se okršaj ponovio a kao posledica novog fizičkog okršaja je slomljen mali prst na Barbarinoj nozi.

Navodni povod za sukog drugi put bila je Barbarina ljubomora, a pevačica nije mogla da podnese to što je njen momak pre dve nedelje nastupao s koleginicom Monikom Ivkić u Beču, s kojom je, kako su mediji preneli, proveo i dobar deo dana u šetnji austrijskom prestonicom.

Nakon Darkovog povratka iz Beča, Barbara ga je u naletu ljubomore navodno napala a njihova svađa završila se tučom.

- Barbaru nikada nisam udario niti bih to ikada uradio. Volim je kao boga! Nisam bio nasilan ni prema jednoj ženi u svom životu, to sebi nikada ne bih dozvolio. Grub sam samo u s***u - poručio je kroz smeh Lazić, i dodao:

- Moniku poznajem, ali nikada je nisam muvao. Tačno je da smo zajedno nastupali u Beču, ali to ne znači da sam flertovao s njom - rekao je Darko, dok je njegova devojka istakla da joj smetaju priče koje sluša o sebi.

- Darko i ja se nikada u životu nismo potukli. Nisam bila ljubomorna ni kada sam bila klinka, a kamoli sada - rekla je Barbara, i dodala:

- Kada je reč o povredama koje sam navodno zadobila u tuči, mogu samo da kažem da sam prst na nozi povredila nedelju dana pre njegovog nastupa. Čak sam tada gostovala u jednoj emisiji i objasnila sam kako je povreda nastala - kaže Barbara za Alo.

Podsetimo, nakon informacije da su se po drugi put fizički obračunali Darko i Barbara su se oglasili za Telegraf Jetset i tim povodom rekli:

- Nema veze sa mozgom! Došla je Monika i otpevala samo jednu pesmu i otišla! - rekao je Lazić dok je Bobakova bila nešto pričljivija:

- Slomila sam prst kada sam iznosila veš iz kupatila, rekla sam to u jednoj emisiji. To da smo se tukli nije istina, sad nokat da slomim neko će da kaže: "Barbara grebala Darka, pa je slomila nokat zbog toga" - rekla je Barbara za Telegraf Jetset.

Video: Marina nakon ročišta: Borim se za strateljstvo dok je brižni otac na medenom mesecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA