≫ 

Nerealan prizor Karleušine pozadine na staklenom bazenu, kadar odozdo je za padanje u nesvest

"Evo za sve dušmane koji misle da JK fotošopira zadnjicu, bravo kraljice", "Izgledaš brutalno", "Najzgodnija", "Ovo je nerealno", samo su neki od komentara

  • 38

Pop zvezda Jelena Karleuša trenutno je na odmoru u Dubaiju, odakle je već sa fanovima podelila neverovatne fotografije u bikini izdanjima.

Iako je Jelena navikla da oduševljava fanove provokativnim fotorafijama, ono što je usledilo iznenadilo je, ne samo fanove, već i "neverne Tome".

Naime, JK je objavila snimak na kojem sedi na ivici staklenog bazena, a u prvom planu je njena zadnjica, koja, prema mišljenju mnogih, izgleda "nerealno dobro".

Fanovi su je u komentarima obasuli komplimentima, a to su učinili čak i oni koji su pre toga mislili da je za pozadinu na svim fotografijama zaslužan Fotošop.

"Priznajem, bio sam neverni Toma, ali ovaj snimak je brutalan", "Evo za sve dušmane koji misle da JK fotošopira zadnjicu, bravo kraljice", "Izgledaš brutalno", "Najzgodnija", "Ovo je nerealno", "Fatalna JK", samo su neki od komentara.

Kadrove iz Jeleninog snimka pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Interesantno

    27. oktobar 2021 | 19:44

    Što je osoba ružnija i punija kompleksa to se više svakodnevno upinje da stvori iskrivljenu sliku o sebi u javnosti i to praveći od svojih fotografija nerealne avatare. Karleuša želi da izgleda kao svoj avatar ali je realnost bolno demantuje. Samo ona zna kako je njenoj duši kad ustane i pogleda se u ogledalo....i vrisne od straha😂!

  • QQlele

    27. oktobar 2021 | 17:46

    Da li Karleuša uopšte zna ko je ova žena čije fotke objavljuje na svom instagramu? Njih dve - Karleuša i ova žena sa fotki, se očigledno ne poznaju! A i nimalo ne liče jedna na drugu!

  • Mica

    27. oktobar 2021 | 16:27

    Koga zanima njena plastična gu*ica!? Smoriste više s ovom starletom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA