≫ 

David Dragojević ulazi u "Zadrugu 5" da podrži svog brata Dejana?

Produkcija navodno pregovara sa Davidom da uđe u kuću i pomogne Dejanu da se sabere i otrgne iz letargičnog stanja u kome se trenutno nalazi

  • 8

Sva je prilika da će podrška koju David Dragojević svakodnevno pruža bratu Dejanu na svom Instagram nalogu biti pojačana njegovim ulaskom u Zadrugu.

Mediji prenose da David sve teže podnosi Dejanovu situaciju u Zadruzi, te je zbog toga spreman da revidira svoju odluku da više nikad ne učestvuje u nekom rijalitiju.

Naime, produkcija pregovara sa Davidom da uđe u kuću i pomogne Dejanu da se sabere i otrgne iz letargičnog stanja u kome se trenutno nalazi.

- David je dobio ponudu koju je u prvi mah odbio, ali kako vreme prolazi sve više razmišlja da li mu je mesto pored Dejana u ovom rijalitiju. On se poverio kako bi najradije ušao i uhvatio svog brata za ruku i odveo ga iz rijalitija, ali je svestan da u ovom trenutku tako nešto nije moguće. David odlično poznaje svog brata, zna da Dejan ne ume da pokazuje emocije i da sve trpi stoički, a da se pri tom iznutra jede. Stoga se plaši da ovakvim ponašanjem ne naškodi sam sebi. Njemu nije bitna ni visina honorara, već samo osećaj da je potreban svom bratu - rekao je izvor blizak porodici Dragojević, a prenosi "Srbija Danas".

Ipak, ono što Davida i dalje odbija od odluke da pristane na ulazak je strah da Dejan neće dobro prihvatiti kada vidi da mu brat ulazi u kuću, a u ovom trenutku najmanje želi da nanese svom bratu novu neprijatnost.

Video: David priznao da razmišlja o begu iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA