≫ 

Valentina nam je poslala snimak na kom grli srpsku zastavu: Sve su mi smestile, izvinjavam se narodu

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojensost i zaboravila sam šta su mi svi govorili - poručuje Valentina

  • 93

Valentina Petrović, srpska Mis Interkontinental, u video izjavi za Telegraf.rs tvrdi da su predstavnice Albanije i tzv. Kosova, Frontina Gaši i Besa Ćitaku, sve vreme bile uporne u nameri da se druže s njom, te da je ona to prihvatila uprkos upozorenjima.

Ističe, sada shvata da je "sve bilo smišljeno".

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice Kosova i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu,

da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - počela je Valentina u video poruci koju nam je poslala.

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojensost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - kazala je Petrovićeva.

Podsetimo, za Telegraf Jetset se juče, 27. oktobra, ekskluzivno oglasila albanska predstavnica Frontina Gaši, koja je istakla da Valentinu niko nije terao da pokazuje dvoglavog orla.

Dostavila nam je i još jednu fotografiju na kojoj Petrovićeva pozira pokazujući isti "simbol", u narodnoj nošnji.

- Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina za Telegraf Jetset.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

- Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Video: Misica pala, misica pala! Organizator dolazi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. oktobar 2021 | 13:04

    Od toliko predstavnica ona se sa siptarkom i albankom uvatila u drustvo..

  • Nbgg

    28. oktobar 2021 | 12:48

    Obrukala si zemlju, roditelje, prijatelje najbolje kupi prnje u i misiju rupu se zavici a stvarno je mnogo ruznu i tuzno da takva osoba predstavlja nasu zemlju

  • Filip

    28. oktobar 2021 | 12:50

    Fali ti malo nečega u glavi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA