Izvršitelji u Brestaču kod Darka Lazića, zbog duga za alimentaciju došli da plene stvari?

Izvršitelji su došli na Darkovu adresu kako bi zaplenili stvari u vrednosti od 10.000 evra, koliko pevač duguje Ani tvrdi izvor iz Brestača

  • 2
Darko Lazić Brestač

Foto: Telegraf, Nikola Tomić

Popularnom pevaču Darku Laziću u porodičnu kuću u Brestaču došli su izvršitelji, zbog duga za alimentaciju koju pevač nije isplatio bivšoj supruguzi Ani Sević, tvrdi naš sagovornik iz Brestača.

Jutros, 28. oktobra, izvršitelji su došli na Darkovu adresu kako bi zaplenili stvari u vrednosti od 10.000 evra, koliko pevač duguje Ani za neplaćene alimentacije za njihovu naslednicu Lorenu.

Međutim, kako je Marina svoje stvari iznela iz Darkove kuće, što je i sama rekla, nakon što su njih dvoje raskinuli veridbu, izvršitelji u kući u Brestaču nisu zatekli ništa od nepokretne imovine koju su prethodno popisali početkom godine.

- Jutros su izvršitelji bili u Brestaču, u Darkovoj kući. Nisu zatekli njega, on je u Novom Sadu, ali u kući nije bilo ni stvari koje je trebalo da uzmu kako bi Ana naplatla svoj dug od Lazića. Marina je još početkom leta iznela nameštaj koji su za kuću kupili njeni roditelji - rekao je izvor iz Brestača za Telegraf Jetset.

Ovim povodom kontaktirali smo Darkovu majku Branku Lazić koja je za Telegraf Jetset rekla:

- Dođite da vidite jesu li izvršitelji tu, nema nikog. Darko je u Novom Sadu trenutno, izvršitelji nisu dolazili. To je Marina izjavila? Ne znam šta ljudi pričaju, možda će izvršitelji doći, nemam pojma. Evo da pogledam još jednom kroz procor, evo nema niko.

Darko Lazić nije odgobvarao na pozive do poruke, do momenta objavljivanja ovog teksta.

Video: Marina nakon ročišta: Borim se za strateljstvo dok je brižni otac na medenom mesecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvrle

    28. oktobar 2021 | 14:52

    Ma najbolje bi bilo da mu je Marina ostavila stvari koje su njeni roditelji kupili....'oce malo sutra.

  • Miika

    29. oktobar 2021 | 12:46

    A staa mu radee zeneee...bgm kako sejes tako i zanjes..😃😃😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA