≫ 

Malo ko se seća ove Daliline izjave: "Nijedan pravi muškarac ne može reći da nikad nije udario ženu"

S druge strane, Dalila sada priča da joj je teško palo nasilje koje je doživela

  • 5
Dejan, Dalila Dragojević Foto: Nikola Tomić

Dalila Dragojević izenadila je sve kada je javno ostavila supruga Dejana Dragojević i uplovila u vezu sa Filipom Carom, međutim, pre nekoliko godina, razbesnela je žene i javnost pravdajući nasilje nad ženama.

Dok je učestvovala u rijalitiju "Parovi" bila je u ljubavi sa Mladenom Vuletićem, a njihove žučne svađe završavale su se i udarcima, ali ono što Srbija nikad neće zaboraviti jeste Dalilina izjava o muškarcima koji tuku svoje žene.

U razgovoru sa Mladenom, Dalila je tada u rijalitiju izjavila da je normalno da muškarac tuče žene, zbog čega je javnost zanemela i niko nije mogao da veruje da je upravo jedna žena tako nešto rekla.

- Ti da živiš sa nekim, rodiš dete i da tu ženu nikad ne udariš. To mi ne može reći ni jedan pravi muškarac da svoju ženu nikad nije udario zbog nečega. Nikad se to nije desilo. Samo p**ke mogu reći: "Nikad ja svoju ženu nikad udario", ma ajde ne s**i - rekla je Dalila tada.

Ona je tada zbog srmanog stava izazvala bes jasvnosti, pa je godinama pokušavala da se "opere" od te izjave. Međutim, pre nekoliko dana u Zadruzi je pričala o nasilju koje je doživela sama.

Ona je ispričala da je njen otac bio ljut što je ona bivšem dečku oprostila to što ju je udario, a kako je i sama rekla, nasilje koje je pretrpela teško je podnela.

- Ja sam bila u vezi, moj otac je rekao da ne zna kako je uspeo da se suzdrži kada je video da me je taj dečko udario i da sam ja prešla preko toga. To mi je jako teško palo, taj dečko me je posle i verio, ali ja nisam mogla sve to da podnesem, da trpim ta alkoholisanja, ali je opet bilo lepo dok je trajalo - rekal je Dalila pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    28. oktobar 2021 | 17:54

    Još jedna intelektualka.

  • BOBA

    28. oktobar 2021 | 18:37

    Dalila je veliki manipulatora,iskompleksirana devojka koja je menjala muškarce u parovima kao čarape,ko god se "prijavio" peglao ju je,a svi je maltretirali jer voli grubosti,promiskuiteta,nemoralna,BEZOBRAZNA,odvratna za medalju a pogledajte sliku pre operacija i sve će vam biti jasno.

  • Перагеније

    28. oktobar 2021 | 18:48

    Не мисли она на ударце руком, или, не дај Боже, ногом, шта вам је...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA