≫ 

Turčin osuđen na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke!

Nasilje se desilo u junu 2019. godine u Istanbulu

  • 12
Tanja Đukić, Čagrı Tortop Foto ilustracija: Telegraf/Privatna arhiva

Turski producent Čagrij Tortopu (46) osuđen je na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke Tanje Ðukić (26), u junu 2019. godine u Istanbulu, javlja Tanjug.

Podsetimo, Tanja i on stupili su u vezu dok je ona kao model radila u Turskoj.

Tanja je ranije ispričala da je pretučena u stanu u kojem su zajedno živeli u naselju Ortakoj u Istanbulu. Istakla je da je razlog njegovog napada bila ljubomora, a Turčin je tvrdio da ništa od toga nije istina.

- Dosta sam ćutao, jer nisam želeo da povredim bolesnu osobu, ali ona ne ostavlja mene na miru, kao ni moju verenicu, nakon 6 meseci kada je videla da sam zaprosio svoju devojku. Njeno ime je Nikolina Baljak, možete da koristite i njeno ime u ovom slučaju, gde sam ja opravdao sebe. Kada sam zaprosio svoju novu devojku, ona je opet napala - pričao je sada osuđeni nasilnik Čagri, u oktobru 2019. godine.

- To su sve njene laži, možete videti u izveštaju psihologa šta su sve rekli za nju, psihologa iz Šapca koji joj je prepisao i lekove. Ona traži samo pažnju. Kad sam zaprosio svoju devojku, ona je sutradan odmah izjavila da sam došao u Srbiju da naudim njenoj familiji, ali ja sam došao samo u Novi Sad zbog svoje (sada) verenice - objasnio je 2019. Čagrij.

Manekenka je, s druge strane, svojevremeno izjavila kako strahuje za svoju porodicu, tvrdeći kako im je Čagrij "pretio" i da je "psihopata", zbog čega je svoje najbliže upozorila na njega.

- Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti sto pravim šou u njegovoj državi - izjavila je tada Đukićeva.

"Zaključao je vrata i udarao me čime je stigao, po celom telu"

Tanja je nakon nasilja ispričala šta se dogodilo i kroz šta je te noći prošla.

- Bili smo dve godine u vezi i živeli zajedno u Istanbulu. Redovno smo dolazili u Srbiju, posećivali moju porodicu, pa čak i slavili Božić i Uskrs sa njima. Oni su ga obožavali, u Srbiji je bio divan, ali to je sve, očigledno, bila maska opasnog psihopate. Problem je bila njegova ljubomora. Nasilje se dešavalo već posle prvog meseca naše veze, ali sam uvek prelazila preko toga jer nije bilo toliko ozbiljno kao sada, a on se uvek izvinjavao, plakao, obećavao da nikad više neće. Ne mogu da kažem, bilo je i divnih momenata ali zapravo sada shvatam da sam bila žrtva jer sam sve vreme radila ono što je on želeo, a ne ono što sam ja želela - rekla je manekenka za medije.

- U nedelju sam imala slikanje, on je došao po mene i počeo da me napada da sam flertovala sa fotografom. Pokušala sam da ga smirim i da mu objasnim da nije tako, da je sve to u njegovoj glavi i da mora da se iskontroliše, ali nažalost, nisam uspela. Došli smo u stan gde mi je pocepao svu odeću koja je bila na meni, oduzeo telefon, zaključao vrata i spustio sve metalne zaštite za prozore kako ne bih dozivala pomoć. Onda je počeo da me tuče čime je stigao, nogama, rukama, pesnicama... Terao me da priznam šta sam radila na slikanju, a ja nisam ništa mogla da priznam jer nemam šta. Nasilje je počelo oko 19 časova, a ja sam ostala bez svesti oko dva iza ponoći, i tada me je napokon zaključao u sobu i ostavio na miru - otkrila je tada Tanja.

Ona je do detalja ispričala svoju traumu.

- Za tih nekoliko sati torture krv mi je išla iz uveta, usta, molila sam ili da me ubije ili da prestane. On me zatim odvukao u kupatilo, polivao hladnom vodom, a onda opet tukao još brutalnije. Onesvestila sam se u jednom momentu, a onda je on uzeo tastaturu i udario me iz sve snage po glavi. Kada sam vrisnula rekao mi je: "vidiš da si ipak živa". Tada je uzeo nož i počeo da mi priča kako će me ubiti i kako me niko neće naći, ali da pre toga ima još vremena da me muči. Tukao me čime je stigao, dok oko dva iza ponoći nisam potpuno izgubila svest. Tada je shvatio da još jedan udarac može biti koban i zato me zaključao i ostavio - ispričala je ona jezivu priču.

Međutim, ujutru se nastavilo mučenje.

- Probudio me nožem i rekao da nastavlja pošto sam se odmorila. Plakala sam i molila, govorila sam mu da ga volim i da ću mu sve oprostiti samo da prekine. Pitao me je da li ću ga prijaviti, rekla sam da neću kao što nisam ni prethodnih puta. Molila sam ga i govorila da je počeo novi dan, da zaboravimo sve i da izađemo napolje. Stavila sam naočare, prekrila modrice i podlive, samo kako bih ga ubedila da sam prešla preko svega i da ćemo da nastavimo normalan život. Čim je otključao vrata pobegla sam u prvi kafić gde sam pozvala policiju - dodala je manekenka.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36 (*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

Video: Još jedan snimak stravičnog nasilja u Splitu: Muškarac brutalno pretukao devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    28. oktobar 2021 | 16:56

    Nista ja njega ne bih kažnjavao pa neka je i Turčin!20 godina je stariji od nje,druge vere,moćan i pun para u tudoj zemlji i sta si ti lutko ocekivala?!Da mu se das i to je to?Pa on takvih oma koliko hoće,sponzoruse koje bi lagodan zivot....dobro si ti prosla....

  • Срб

    28. oktobar 2021 | 17:23

    Тражила си Турчина ,онда изволите !

  • Ko joj kriv

    28. oktobar 2021 | 16:52

    Sklanjajte više te naše izrode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA