≫ 

Goca se posvađala s koleginicom zbog Mirka: Brenu ne komentarišem, ne interesuje me

Brena navodno nije dozvoljala svom mlađem sinu Viktoru Živojinoviću da se druži sa Šijanom

  • 5
Goca Božinovska Lepa Brena Foto-montaža: Printskrin: Telegraf.rs, ATA Images

Folkerka Goca Božinovska navodno je ljuta na koleginicu Lepu Brenu nakon što je saznala da se ona udaljila od nje zbog dece.

Naime, Brena je navodno prekinula prijateljstvo sa Božinovskom zbog njenog sina Mirka, koji se svojevremeno kretao u problematičnom društvu, te Brena nije dozvoljala svom mlađem sinu Viktoru Živojinoviću da se druži sa njim.

Sada se tim povodom oglasila Goca i prokomentarisala ove navode.

- Ne čitam više ni vesti ni ništa jer se odmah iznerviram. Neću da komentarišem ni Brenu, ni tu situaciju. Eto, ne interesuje me šta se priča. O takvim glupostima da je moj sin krivac što Brena i ja više nismo tako dobre kao nekad neću pričati - rekla je Goca, piše "Alo", ali je zato njihova zajednička prijateljica otkrila pravu pozadinu.

- Brena, Goca i Sanja Đorđević su bile trio koji je harao godinama. Svuda su putovale zajedno i bile su nerazdvojne. Međutim, kada su deca stasala i pozavršavala škole, Mirko je upao u neko malo problematičnije društvo, a to se Breni nije dopalo. Bila je upućena i kada je učestvovao u nekim incidentima i tučama zbog čega je bio i privođen. Kako su se Stefan i Viktor mnogo družili sa Mirkom i izlazili zajedno, Brena je zbog njih dvojice presekla. Jednostavno je zabranila da izlaze i da se druže sa Mirkom, a ona je onako na fin način prestala da se druži sa Božinovskom - rekla je zajednička prijateljica, koja je želela da ostane anonimna, za gorepomenuti list.

Video: Neodoljivi zajednički snimak Željka Ražnatovića i Zorana Šijana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    28. oktobar 2021 | 21:23

    Pa brena je u pravu, za njenu decu se nikada loše nije čulo za razliku od mirka.

  • V8

    28. oktobar 2021 | 22:22

    Veoma pametan potez od Brene...

  • Sneza

    29. oktobar 2021 | 07:29

    Goca je iskrena i normalna zena i ne zarezuje malogradjanstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA