≫ 

Ana pričala o ćerki, pa prozvala Rastu: Ja sam obožavala školu, a ona je povukla na tatu!

  • 1
Rea Medika Ana Nikolić / Foto: ATA Images

Ana Nikolić (43) pojavila se prošle noći, 28. oktobra, na jednom događaju u Beogradu, gde je u svom stilu prokomentarisala aktuelnosti u svom životu.

Ističe, dečka nema, a kroz osmeh kaže da planira da promeni profesiju.

- Nažalost nisam zaljubljena, a volela bih da jesam. Znaćete kada budem bila, ja to ne krijem - tvrdi Ana.

- Već vidim sebe kroz par godina kao nekog producenta iza kamere, to mi više prija. Nikada nisam ni bila neko ko se trpa da bude u kadru stalno osim kada imam razlog, novu pesmu ili novi album - objasnila je Nikolićeva.

Trenutno je u njenom životu aktuelno privikavanje ćerke Tare na vrtić i ne ide baš sve "kao po loju".

- Tek smo krenuli u vrtić, sada je adaptacija i privikavanje, ali već pruža mali otpor pa se svako jutro objašnjavamo. Danas je izjavila: "Neću ići ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet!". Ja je pitam: "Jesi li to rekla baki i deki?". Ja sam išla u vrtić i obožavala sam ga, i školu i fakultet, ali verovatno je povukla na tatu - ispričala je Ana, aludirajući na Tarinog oca Stefana Đurića Rastu.

- Ja sam njegova životna muza i inspiracija! - kazala je o Rasti, svom bivšem partneru.

Kada je reč o poslu, Ana nije mnogo nastupala tokom korone, a nije se ni žalila na finansijsku situaciju.

- Ne nastupam zato što mi je sve to delovalo usiljeno i što nije situacija za neko veselje. Radim i na još nekim projektima koje ću uskoro obelodaniti, ali za pevanje nije atmosfera. Radiću doček Nove godine, ali ovako ne. Naš posao je da zabavimo ljude, a sada je sve usiljeno. Ja o kolegama nikada nisam pričala, postoje neke stvari koje ne mogu da se plate novcema, a to su mir i savest. Ja sam odlučila da se povučem bez obzira što sam mogla da nastupam svako veče - objasnila je Nikolićeva pred okupljenim medijima.

Video: EKSKLUZIVNO Rasta, prvi put posle zatvora: O marihuani, hapšenju, mojoj vezi s Veljkom Belivukom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    30. oktobar 2021 | 10:15

    Da li ove žene ( a i devojke) koje urade sebi ovo sa ustima vide sebe na šta izgledaju iz profila? Ovo je groteskno na šta se one naprave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA