≫ 

Dušan je poznat po svojim ubitačnim fotografijama: Niko nije očekivao da će se sada i ovim baviti

Dušan je pažnju privukao fotografijama, a mnoge poznate ličnosti, među kojima su Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Maja Berović, najviše poverenja imaju baš u njega

  • 1
Dušan Petrović Foto: Privatna arhiva

Fotograf Dušan Petrović, koji je zaslužan za najbolje slike mnogih naših zvezda, iznenadio je fanove novim poslovim, ali i zabavnim podhvatom zbog kog su ga mnogi i zavoleli.

Petrovića je šira publika upravo zavolela kroz muziku, a mnogi kažu da je zahvaljujući njemu "vaskrsla" pesma "Non Stop" Nedeljka Bajića Baje, koja je sada jedna od najvećih hitova u klubovima zahvaljujući ovom mladom momku.

Pa ne čudi što je Dušan snimio svoju prvu pesmu "Krug”, koju je radio Atelje Trag.

Dušan je pažnju privukao fotografijama, a mnoge poznate ličnosti, među kojima su Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Maja Berović, najviše poverenja imaju baš u njega i pred njegovim objektivom pozirale su u raznim izdanjima.

On je sada snimio svoju prvu pesmu, pa pored saradnje sa najevćim zvezdama što se tiče fotografisanja, možda uskoro iznenadi i muzičkom kolaboracijom .

- Sve je počelo iz šale i nisam ni snajao da ću snimiti pesmu. Dobio sam ogromnu podršku tokom karantina nakon snimljenog klipa za Bajinu pesmu a godinu dana kasnije usledio je poziv iz Ateljea Trag. Oni važe za najbolje producente kod nas i odmah sam rekao: "Zašto da ne". I eto nastala je pesma iz čistog zezanja a gde će nas odvesti videćemo - rekao je Dušan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA