≫ 

Soraja o skandalu u Skoplju: Nismo izbačeni! Sami smo izašli kad je rečeno da Srbi nisu dobrodošli

- Najmanje želim nacionalisticke ispade bilo koga jer ja putujem po celom svetu i nikad ništa slično nisam čula ni doživela - rekla nam je Soraja

  • 10
Soraja Vučelić Foto: Instagram/sorajavucelic, Youtube

Straleta Soraja Vučelić oglasila se za Telegraf.rs nakon navoda su ona i njen novi dečko izbačeni iz kafane u Skoplju, prošlog petka, 22. oktobra.

Soraja kaže da iz kafane nije bila izbačena, već da je otišla kada je vlasnik, kako tvrdi, rekao da Srbi nisu dobrodošli u njegov lokal, gde su svi Albanci.

- Nije desilo nista od navedenog, nije došlo baš do nikakvog napuštanja lokala poput "izbacivanja". Bila sam u društvu prijatelja iz Srbije bilo je veliko društvo, a ne u društvu dečka. Vlasnik jeste prišao da nas ugosti međutim shvativši da su gosti iz Srbije rekao je jako neprijatnu stvar, a to je da Srbi inače nisu dobrodosli kod njega u lokal jer su oni svi Albanci, citiram njega - tvrdi Soraja za Telegraf Jetset.

- Čim sam to čula lepo i staloženo sam rekla društvu da ne želim da sedim nigde gde moje društvo nije poželjno, a najmanje želim nacionalisticke ispade bilo koga jer ja putujem po celom svetu i nikad ništa slično nisam čula ni doživela - ispričala je starleta.

- Odmah smo tražili račun i najnormalnije otišli u klub gde su ljudi svih nacija dobrodošli, oni su se, međutum, uvredili i tako i jeste nastao sporni snimak, a ostalo je bujna mašta - navela je Soraja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset)

Video: Kako je Soraja briljirala u tablici množenja: 5 x 7 = 56...50...85?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA