≫ 

Dačićeva uzdanica se pohvalila dugim nogama, a minić je brutalan: "Bog mi dao!"

Ana je sledbenik politike koju je u amantet SPS-u ostavio njen osnivač Slobodan Milošević, ali i njegove supruge Mirjane Marković

  • 56

Ana Grozdanović (25), aktivistkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Niša, privukla je veliku pažnju javnosti  svojim izgledom i objavama na Instagramu, gde je prati više od 100.000 ljudi.

Nakon što su njeni pratioci oduševljeno komentarisali njen snimak na kojem peva hit Stoje Novaković, Ana je sada na svom Instagram nalogu podelila fotografiju u kratkoj crnoj haljini.

- Bog mi je dao duge noge, da sa lakoćom preskočim ove postavljene! - napisala je Ana u opisu ovih fotografija.

Ko je, zapravo, Ana Grozdanović?

Ana je diplomirana pravnica i, sudeći po objavama, sledbenik je politike koju je u amantet SPS-u ostavio njen osnivač Slobodan Milošević, ali i njegove supruge Mirjane Marković.

Jedna od njenih ranijih objava na društvenoj mreži Instagram bila je kako čita memoare Mirjane Marković pod nazivom "Bilo je to ovako", dok je na jednoj fotografiji ponosno pozirala ispod uramljene fotografije Slobodana Miloševića u nekoj od kancelarija SPS-a.

Kako je istakla često dobija pitanja zbog čega baš SPS i da li je politika njen krajnji cilj.

- Želim da pratim korake Ivice Dačića, kakvi god bili. Jer znam da su baš oni ispravni za sve nas. On je za mene najpametniji političar u Srbiji. Pored takvog uzora se ne može izgubiti kompas, ja želim da postignem kvalitete kakve on poseduje.

- Želim da primenjujem njegovu filozofiju i da ostanem pre svega dobar čovek, koji će uvek misliti na druge. A, samim tim se stvaraju sreća i harizma koju on poseduje. Želim da pomažem našem narodu i stojim uvek uz svoj narod. Sa ponosom stojim ispred SPS-a - navela je ona ispod jedne od fotografija na kojoj se nalaze i koalicioni partneri JS-a i SPS-a Dragan Marković Palma i Ivica Dačić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

Video: Milica o ljubavi sa Dačićevim sinom: Bili drugari 6-7 godina, pala na dobrotu i upornost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA