Tijana se izvinila Viki zbog izjave da "niko nije silovan bez razloga", pa je ponovo uvredila

- Njeno ponašanje se razlikuje potpuno od jutra do večeri. Kada se napije i vrti d*petom tada se ne seti da je silovana. Meni je žao nje - rekla je Ajfonka

  • 1
Tijana Ajfon Viktorija Foto: ATA Images, TV Happy

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, nedavno je šokirala i razbesnela javnost izjavom da "niko nije silovan bez razloga", a koja se odnosila prvenstveno na tužnu priču Viktorije Mitrović koju je sveštenik napastvovao kada je imala samo 12 i po godina.

Tijana je uputila javno izvinjenje Viktoriji, njenoj porodici i svim ženama koje su se našle pogođene njenom izjavom, pa onda ponovo uvredila Mitrovićevu.

- Ja sam nešto navukla kao gnev ljudi i kao da sam ja izjavila nešto skandalozno i evo, ja se ovim putem njoj izvinjavam, i njenoj porodici i njenim poznanicima i svim tim ženama koje su se našle u mojoj izjavi. Ja sam komentarisala njeno ponašanje, a ne nju kao celinu - rekla je Tijana.

- Devojka je sklona svim porocima i to je neminovno. Njeno ponašanje se razlikuje potpuno od jutra do večeri. Kada se napije i vrti d****** tada se ne seti da je silovana. Meni je žao nje - rekla je ona.

- Mogu da vam pokažem da sam dobila peko 300 poruka od onih koji su me podržali zato što sam to rekala o Viktoriji. Meni je žao što se to njoj desilo sa 12 godina, ali meni se njeno ponašanje ne dopada - ispričala je Tijana u "Pulsu Srbije".

- Ona ponašanjem koje pokazuje u Zadruzi, šta očekuje šta će biti kad izađe napolje. Meni je jako žao što se njoj sve to desilo, ali ja sam samo komentarisala njeno ponašanje koje mi se ne dopada - dodala je Maksimovićeva.

Šta je Tijana rekla prvi put

Podsetimo, Tijana Ajfon je u prvim izjavama na ovu temu izgovorila sledeće:

- Ko mi bode oči... Ona Violeta... Sad će me narod osuditi - "jao, silovana"... Druže, ne možeš na žurkama da vrtiš d****** i onda posle dva sata da mi plačeš da te je sveštenik silovao! Ovo sad glupo zvuči, ali niko nije silovan bez razloga. Što mene niko nije silovao? Nisam davala povoda, ne dam, branim se! Šta, kao, ti si kao silovana, a onda se nabijaš na ćoškove od stola! Osudite me, najgora sam, ali... - rekla je Tijana i nastavila:

- Ne možeš meni da plačeš zbog toga, a posle toga pričaš o veličini muških polnih organa! Ljudi, otvorite oči, imali smo mi takvih u rijalitijima. Da izvinite, povraća mi se na većinu tužnih životnih priča - poručila je Maksimovićeva za TVIN.

Šta je Viktorija pričala o stravičnoj traumi

- Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela - ispričala je Viktorija i dodala:

- Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 i po.

- Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole, počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak - ispričala je nesrećna devojka u Zadruzi.

Video: Viktorija otvorila dušu Stefanu Kariću: Zadrugarka ima potresnu životnu priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igsigifu GJ

    2. novembar 2021 | 17:13

    Ajfonko smanji zadrugu. Idi malo radi, krevetnim sportom se bavi. Jer tu si neminovno najbolja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA