≫ 

U padu aviona poginula brazilska muzička zvezda (26)

Trebalo je da održi koncert u mestu 12 km udaljenom od mesta nesreće

  • 5
avionska nesreća, Brazil

Foto: Tanjug/ AP

Jedna od najpopularnijih brazilskih pevačica Marilia Mendonca (26), poginula je u petak u avionskoj nesreći kada se mali, privatni avion srušio u jugoistočnoj državi Minas Gerais.

Pored Mendonce u nesreći su poginuli njen producent Enrike Ribeiro, pomočnik Abićeli Silveira Dias Filho, pilot i kopilot aviona, prenosi Rojters.

Marilia Mendonca stekla je slavu kao pevačica koja je osvojila nagradu Latin Gremi 2019. godine za najbolji album u svojoj kategoriji, navodi Tanjug.

Popularna interpretatorka brazilske muzike, koja je ostavila iza sebe dvogodišnjeg sina, trebalo je juče da nastupi na koncertu u gradu Karatinga, udaljenom 12 kilometara od mesta nesreće.

Samo nekoliko sati pre nesreće ona je objavila na društvenim mrežama video u kojem se priprema da uđe u mali privatni avion na putu za Karatingu.

Marilia Mendonca

Marilia Mendonca / Foto: Tanjug/ AP

- Marilia Mendonca je ostavila trag u brazilskoj kulturi i bogat repertoar brazilske regionalne muzike. Ona sigurno neće biti zaboravljena - saopštila je vlada Brazila.

Uzrok nesreće za sada nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA