Jovana iz studija umalo izbacila Ćaletovog sina, predomislila se zbog njegovog odgovora

- Vide da neki klinac ima 22 godine, ima kola, pare i onda im je najlakše da prihvate to tako što će reći: "E, to mu ćale kupio" - rekao je Keljanović

  • 10
Nikola Keljanović, Jovana Jeremić Printskrin: TV Pink

Nikolu Keljanovića, poznatijeg kao "Ćaletov sin", voditeljka Jovana Jeremić umalo je izbacia iz studija kada je, 7. novembra, gostovao jutarnjem programu.

Kaljanović je progovorio o novcu i skupim automobilima, kao i o tome odakle mu pare za tako lagodan život.

- Sebe doživljavam kao najnormalnijeg čoveka, samo malo luđeg od ostalih. Pevačice vole mene, ne zbog auta, svako može da danas vozi auto na lizing od 50.000 ili 100.000 evra, to nije ništa posebno - rekao je Nikola.

Na Jovanino pitanje odakle mu novac za zlatnog poršea, Keljanović je ogovorio.

- Sam sam zaradio novac i kupio sebi auto. To ovi što su nezadovoljni svojim životom govore kako mi je to tata obezbedio. Vide da neki klinac ima 22 godine, ima kola, pare i onda im je najlakše da prihvate to tako što će reći: "E, to mu ćale kupio". Jer im je nelogično da je neko tako mlad zaradio pare, ali je kod mene to tako.

- Ne, nisam tatin sin - dodao je, a na to mu je voditeljka rekla da je dobro što je tako, pošto tatine sinove ne voli i u suprotnom bi ga izbacila iz studija.

- Ja volim muškarce koji su sami napravili svoj novac, jer oni znaju da poštuju svoje žene. Oni koji su dobili pare od mame i tate, oni ne poštuju žene, to sam ja zaključila i videla do sada - rekla je Jovana u "Novom jutru" na televiziji Pink.

Video: Dečko iz zlatne panamere nas je provozao mercedesom sa kristalima: Bela mečka sija kao disko kugla

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajžž

    7. novembar 2021 | 15:58

    Decko ajde ne seri ne padaju sa neba i od postenog rada nema takvih kola i luksuza to pricaj nekom drugom

  • Nikola

    7. novembar 2021 | 18:35

    U ovoj zemlji ima 5 miliona postenih radnika koji ne mogu da zarade za odmor jednom godisnje od 10 dana a kamoli za taj auto od 50 000 ili 100 000 evra i sad ce ovaj da mi prosipa finocu kako je on to posteno zaradio. Sta smo svi mi krastavci pa cemo da poverujemo u te price? Ajde malo policija neka mu proceslja imovinu da vidimo odakle mu.

  • Roj Neremy

    7. novembar 2021 | 18:18

    Kod Jovane sve neki opasni gosti.... Kao i ona.. Karikatura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA