One su partnerima demolirale skupe mašine: Jedna je imala poruku o kojoj se i dalje priča

Poznate Srpkinje "udarile" svoje emotivne partnere tamo gde ih boli

  • 2
Ljupka Stević, Marija Karan, Ana Nikolić

Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Shutterstock

Veliku pažnju javnosti izazvala je vest da je glumica Marija Karan razlupala skupoceni automobil svog emotivnog partnera nakon što joj je došlo do, navodno, fizičkog obračuna.

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, burna rasprava glumice i dečka dogodila se u jednom prestoničkom restoranu, a sve se završilo na ulici, kada je i razlupan njegov skupoceni automobil marke "Porše".

Prema navodima, došlo je do obračuna između glumice i njenog dečka, a onda je ona uzela PP aparat i tegove iz kola pa olupala zadnje staklo na skupocenom automobilu. 

Marijin slučaj je samo jedan u nizu, a pre nje o veliku pažnju javnosti izazvali su i skandali pevačice Ljupke Stević, ali i njene koleginice Ane Nikolić.

Ljupka Stević je raznim predmetima izlupala dva automobila pukovnika policije Dragiše Simića, njenog bivšeg partnera, pre čega ga je, kako je istakla, udarila šakom u predelu brade i usana.

On je nakon njenog napada pobegao iz stana i taksijem otišao u nepoznatom pravcu.

Kako je Ljupka objasnila, ona je sve to svom dugogodišnjem partneru uradila jer mu je u auto postavila presluškivač i čula da Simić, koji je inače oženjen, ugovara da se vidi sa izvesnim devojkama, navodno maloletnim, u njegovoj vikendici na Avali.

Folkerka je posle svađe i napada završila u policiji, a zatim u bolnicu gde joj je su je smirili tabletama i ušili ruku koju je posekla prilikom razbijanja stakla na automobilima.

Ljupki je posle svega izrečena zabrana prilaska Dragiši Simiću i oduzete su joj dve lovačke puške. U konsultaciji sa dežurnom sudijom prekršajnog suda u Beogradu Aleksandra Radojčić, protiv Ljubinke su podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mera zabrane prilaska licu D. S.

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su bili u braku pune tri godine, nakon čega su odlučili da stave tačku na isti i raziđu se. Da u njihovom braku nisu "cvetale ruže" govori i činjenica da je Ana u besu uništila reperov automobil vredan 100.000 evra.

- Prema Rasti sam imala milosti... Njemu nisam slupala, njemu sam u pidžami, u pola noći taksijem došla. Još smo se zabavljali, il' smo se tek bili venčali... Mnogo me je iznervirao, znaš, nije hteo da mi se javi na telefon - poverila se Ana drugarici i nastavila da opisuje kako mu je oštetila skupocenu mašinu.

- Ja, ono, u flaši, ozbiljno u flaši, u papučama, taksi me čeka... Ja ključeve, i ključevima nov "mercedes" neki, stig'o, 100.000 evra... I ja ključevima... - "Ja sam, pi*ko, Ana!". Znači, 5.000 evra šteta bila. Po svim vratima! Prednja, zadnja, i ispod sam se potpisala. Sje*ala sam ceo levi deo. Znači... Ja sam pakao! Zato ti kažem - za koga se udati, kome život upropastiti! - završila je Nikolićeva, glasno se smejući.

Svojevremeno se naširoko pisalo o tome da je Sonja Vuksanović demolirala Lukasov auto, dok je on pevao na koncertu u beogradskoj Areni.

Motiv je, kako se navodilo, bio taj što je Lukasu za vreme koncerta društvo navodno pravila i ljubavnica, dok je Sonja bila u VIP loži.

Osim ovog incidenta, Sonja je Acu prijavljivala i za nasilje, odnosno da ju je prilikom jedne svađe udarao u cevanicu, što je on potvrdio u policiji i priznao delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. novembar 2021 | 09:36

    Sta se krije iza zenske lepote, ide maca oko tebe pazi da te neogrebe😉

  • jerry

    11. novembar 2021 | 09:36

    Šefice velike ! Bahato sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA