Osmana svi znate, ali ne i majku Stefana Karića: Pogledajte kakva je lepotica!

Stefanova majka izgleda veoma mlado i negovano

  • 8
Stefan Karić Foto: ATA Images

Dok je javnost dobro upoznata sa likom i delom Osmana Karića, oca zadrugara Stefana Karića, malo ko zna kako izgleda Stefanova majka Lidija.

Stefan veliku podršku tokom učešća u "Zadruzi" ima od oca Osmana i maćehe Kristine, ali uz njega je bila i njegova majka Lidija, koja se držala po strani i nije se oglašavala u javnosti.

Na Stefanovom profilu na Instagramu može se naći njegova slika sa majkom Lidijom, a mnogi su ostali bez reči kada su videli kakva je lepotica i izgleda veoma mlado i negovano.

On je tada iskoristio priliku da joj javno, na veoma emotivan, način čestita rođendan i pokaže joj koliko je voli.

- Pre tačno 5 decenija rodila se žena koja je mene rodila. Majko moja srećan ti rođendan, želim ti da budeš zdrava i srećna! Hvala ti što si tu za mene, što ti nikad ništa nije teško. Izvini za neke moje nestašluke, izvini za neke moje bezobrazluke. Volim te najviše na svetu - stoju u Stefanovoj objavi.

"Kakva je to lepotica", "Prelepa ženo", "Zgodna žena", "Ti si isti majka", "Prelepa žena, imaš ti njen osmeh", "Žena lepa ko anđeo", "Dama", samo su neki od komentara.

Video: Prvi zajednički intervju Osmana i snajke: U kakvom luksuzu uživa Jovana dok Karić zarađuje u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA