≫ 

Sašu Kovačevića držali više od 16 sati u bezcarinskoj zoni: Ostao i bez dozvole za rad

Saša je večaras, 13. novembra, trebalo da nastupi u Nemačkoj

  • 6
Sasa Kovacevic Foto: ATA Images

Popularni pevač Saša Kovačević doživeo je neprijatnost kada je u bezcarinskoj zoni proveo više od šesnaest sati.

Naime, Saša je večaras, 13. novembra, trebalo da nastpi u Nemačkoj, gde su pooštrene mere zbog pandemije korona virusa, zbog čega je nastao problem.

Za ulazak u Nemačku neophodno je da je osoba vakcinisana Fajzer vakcinom, a svi clanovi Sašinog benda vakcinisani su kineskom vakcinom. Iako su uradili antigenske testove, a pritom je Saša prelezao koronu i na uvid dao dokument o tome, sve je bilo bezuspešno.

Saša i članovi njegovog benda su se smrzavali u prostorijama bezcarinske zone više od 16 sati i nisu uspeli da dobiju dozvolu za rad.

- Nažalost, novi propisi koje je donela država Nemačka, u cilju sprečavanja širenja korona virusa virisa, sprečili su nas da večeras budemo sa vama u Dizeldorfu i zbog toga se nastup pomera za neki sledeći termin - navodi se u saopštenju Sašinog PR tima.

- Mi smo uradili sve što je bilo do nas, proveli smo i noć na aerodromu kako bismo dobili dozvolu za rad ali nažalost bezuspešno - naveo je Sašin PR tim.

Video: Nisam ja najbolji frajer, ja sam skroman i fin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA