≫ 

Milica Pavlović otkrila zašto se Bjela predomislio i nije joj dao ulogu u filmu "Toma"

Milici je bila ponuđena uloga Lepe Lukić

  • 9
Dragan Bjelogrlić, Milica Pavlović Foto: Milena Đorđević, ATA images

Popularna pevačica Milica Pavlović se nedavno oprobala i kao glumica u seriji "Pevačica" u kojoj je tumačila glavnu ulogu, a imala je ponudu i za ulogu u filmu "Toma", ali je Dragan Bjelogrlić odustao od toga.

Kako je objasnila, bila joj je ponuđena uloga Lepe Lukić, ali je na kraju Bjela imao razlog zašto je Milica ostala bez uloge.

- Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane eto sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar- ispričala je Milica.

Mlada pevačica ponosna je na svoju prvu ulogu koja je ujedno i glavna, međutim kada su je prvi put pozvali na kasting mislila je da je u pitanju šala.

- Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram objasnili su mi sve - rekla je Pavlovićva, a zatim se prisetila i anegdota sa istog kastinga.

- Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene, jer mi to nisu rekli - kroz smeh je rekla Milica u emsiiji "Zvezde Granda Specijal".

Ne krije da joj je izlet u glumačke vode bio veliki izazov, a uprkos malom gore pomenutom pehu, uloga je bila kao stvorena za nju, a pozitivni komentari.

Video: Milica Pavlović bez treptanja gledala seriju u kojoj glumi: A kad je videla svoju intimnu scenu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    15. novembar 2021 | 07:19

    Ma divno si glumila u pevacici …horor.Nemoj vise radi to sto znas pevaj.

  • Zvele

    15. novembar 2021 | 07:30

    Verovatno nije mogo da te smuva. A i iskreno veze nemaš sa glumom.....

  • David Bowie

    15. novembar 2021 | 01:46

    Nije mogao da ti da ulogu jer ne možes bas uvek da "potrefis" padež a i akcenat ti je indonežanski i ako si leskovčka opština a o tome što si se utripovala da možes da glumiš je smešno je i pričati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA