Kamera može da prevari, ali ovo su činjenice - evo koliko su visoki naši glumci

Često se može čuti da su pojedinci često bili iznenađeni, a nekad i razočarani kada su se sreli lice u lice sa velikim zvezdama

  • 5
Miloš Biković, Vuk Kostić, Milan Marić, Petar Strugar Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Telegraf

Poznato je da kamera često ume da zavara, a nebrojatno puta smo i od samih poznatih ličnosti čuli da objektiv "uveličava".

Često se može čuti da su pojedinci često bili iznenađeni, a nekad i razočarani kada su se sreli lice u lice sa velikim zvezdama. Najčešće je razlog tome to što ne izgledaju kao na malim ekranima.

Da li je kamera glavni krivac kada steknemo potpuno drugačiji doživljavaj neke poznate ličnosti ili ne, ne znamo, ali smo sigurni da vas zanimaju mnogobrojni detalji njihovog života.

Ovoga puta, otkrivamo vam koliko su zaista visoki muškarci sa domaće javne scene, a neki od njih važe za najbolje frajere kod nas, a i šire.

Naš najpoznatiji mladi glumac, Miloš Biković, visok je 188 centimetra. Njegov kolega i saradnik iz filma "Južni vetar", Miodrag Radonjić, visok je 194 centimetra.

Preko 190 cm ima i glumac Viktor Savić, koji je visok 191 centimetar.

Petar Strugar visok je 187,  a Nikola Rakočević, za kojeg su mnogi smatrali da je jako nizak, visok je solidnih 183 centimetra.

Vuk Kostić spada među više glumce i visok je 186 centimetra, a njegov kolega Miloš Timotijević, svega centimetar niži - 185 cm.

Luka Raco visok je 187 centimetra, dok je čuveni Balerina iz filma "Montevideo", Aleksandar Radojičić, visok 189 cm.

Šarmer koji svojim humorom svakog dana zasmejava fanove, Andrija Milošević, visok je 185 centimetra, a Milan Marić, koji je nedavno briljirao ulogom u filmu "Toma", visok je 190 centimetra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni28

    16. novembar 2021 | 10:50

    Bata Stojkovic, Petar Kralj, Lane Gutovic..Niko visi od 175 cm a koje su to glumcine..Ovi manekeni sto ste nabrojali su druga profesija u odnosu na ove nabrojane glumcine..

  • Sremcica

    16. novembar 2021 | 10:38

    Boga mi Svaka čast svi su visoki u fulu ako je tačno to što ste napisali.

  • Mara

    17. novembar 2021 | 18:46

    Bas mi nije jasno za koga je to vazno koliko su visoki glumci. Koliko im je visoko čojstvo i kakvi su ljudi privatno to bi mozda bilo pametnije. Vec ako ih volimo.kao.glumce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA