≫ 

Nikolija i Relja na aerodromu kao stranci sa Vesnom Zmijanac!

Ive fotografije samo su podgrejale priče da između Vesne i Relje stvari najbolje ne funkcionišu

  • 3
Vesna Zmijanac Nikolija Jovanović Relja Popović Foto: ATA Images

Mesecima unazad priča se da Relja Popović nije u najbližim i najboljim odnosima sa Vesnom Zmijanac, a poslednji put o tome se pisalo kada se Nikolija drugi put porodila.

Vesna se tada nije pojavila na proslavi koju je organizovao njen zet Relja, ali je u izjavi za Telegraf Jetset to objasnila na sledeći način:

- Što ja moram da idem na proslavu tamo gde su mladi i gde su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sa njegovim drugovima, sedeli sam u jednom lokolu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voleli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje! - počela je Vesna 21. jula za Telegraf Jetset.

- Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom - dodala je tada Vesna.

Međutim, u nedelju su se na aerodromu Nikola Tesla našli upravo Vesna, Nikolija i Relja.

Vesna se vratila sa nastupa u Cirihu, a Nikolija i Relja sa nastupa u Bernu.

Iako su u Srbiju došli letom iz Švajcarske, Vesna je sama ponela svoje stvari i sa aerodroma je izašla potpuno odvojeno od ćerke i zeta, što je i te kako bio prizor koji je privukao ogromnu pažnju onih koji su ih prepoznali, ali i prisutnih fotoreportera.

- Očekivano je da joj pomognu sa stvarima ili da barem zajedno izađu sa aerodroma, ali ne. Vesna je izašla sama, a Nikolija i Relja zajedno. Nikakvu komunikaciju nismo videli. Deluje kao da, zaista, među njima nešto nije u redu - priča izvor.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima priče, ali se do momenta objavljivanja ovog teksta nisu javljali na telefone poznate redakciji.

Pogledajte fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    16. novembar 2021 | 10:17

    Bas me zabole za njih jake licnosti, ja takvu masu gledam svaki dan po kafice

  • Sladja

    16. novembar 2021 | 10:48

    Nista neobicno ni cudno...uglavnom taste i zetovi se ne slazu.

  • Beli

    16. novembar 2021 | 13:11

    Za Vesnu sam čuo, za ovo dvoje nisam!!! 😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA