≫ 

Sloba pobesneo na nastupu: Druže, evo ti 10.000 dinara, samo mi se skloni!

Pevač je ispričao da vraća bakšiš, a zatim je podelio jednu neprijatnu situaciju koju je imao

  • 5

Popularni pevač Sloba Radanović ispričao je neprijatnost koju je doživeo na nastupu, a sve zbog novca koji je jedan gost dao u želji da mu Sloba otpeva omiljenu pesmu.

- Bilo je situacija kada dečko da bakšiš za neku pesmu i ja mu otpevam, a on kasnije dođe i naruči istu, jer ga kao nisam ispoštovao. Pitam ga koliko je dao, kaže pet hiljada. Evo ti druže deset hiljada, samo mi se skloni odavde - ispričao je Sloba prošle noći, 15. novembra, na promociji spota pevača Vlade Marića.

Sloba je već duži period uživa u ljubavi sa Jelenom koja već ima dvoje dece, a na pitanje koliko bi voleo da ih on ima, rekao je da dece nikada dosta.

- Nemam ništa određeno, ali dece nikada dosta - naveo je Sloba, a kada smo povodom plasmana srpske fudbalske reperezentacije na Svetsko prvenstvo, kontatovali da bi bilo lepo da on i Jelena imaju baš tako uspešnih, jedanaest naslednika, koliko je igrača na teren, Radanović je kroz smeh rakao da nema ništa protiv.

O tome kako se njegova izabranica slaže sa majkom Draginjom, pevač je istakao da je prezadovoljan odnosom svekrve i snajke.

- Odlično se slažu, da sam birao ne bih mogao da izaberem bolje. I mi se odlično slažemo, kada volim ja sam veran - rekao je Sloba, koji je poželeo da mu na svadbi pevaju Aleksandra Prijović i Darko Lazić.

Radanović planira da se stambeno obezbedi uskoro, a kako je rekao, preferira kuće i voleo bi više da živi na periferiji nego u centru grada.

- Trentno radim na tome, imao sam dosta ulaganja u album, to je bio jedan ozbiljan projekat između 100.000 i 50.000 evra. Više sam za mirniju lokaciju, neka periferija grada, da imam svoj mir, jer kad nije gužva u centru si za 10 minuta. Nije što je jeftinije, ja volim kuće - rekao je Radanović.

Video: Jedva stoje na nogama od alkohola ali ne odustaju: Momci bukvalno pali u sevdah na Slobinom nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pamela

    16. novembar 2021 | 17:03

    Sloba kralj, ima hitove i puni najace klubove svuda.. Jedva cekamo duet sa Elmom

  • Mića

    16. novembar 2021 | 18:15

    Toliko se sili da glumi nekog dobricu, ali veoma lako dođe na videlo pravi pokvareni karakter. Ko ga ne zna...

  • Vera

    16. novembar 2021 | 22:40

    Na periferiji nema privatnih škola Slobice za tvoje drugare. 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA