≫ 

Nina Badrić u crvenoj haljini od 3.000 dinara izgleda kao 1.000.000 $

Pevačica je bila tip-top sređena u crvenoj kreaciji koja joj savršeno pristaje

  • 0
Nina Badrić Nina Badrić, Foto: Instagram/badrich

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić oduševila je sve izgledom u prelepoj haljini, koja košta 3.000 dinara, a mnogi komentarišu da izgleda kao milion dolara.

Naime, Nina je pozirala na krevetu ispred ogledala. Pevačica je bila tip-top sređena u crvenoj kreaciji koja joj savršeno pristaje. Kako su je mnogi pitali za prelepu haljinu, Nina je otkrila koliko košta i mnoge iznenadila.

- Na zahtev publike, svih vas, koji ste mi danas poslali poruke koliko košta haljina… Haljina košta 200 kuna (oko 3.100 dinara), a čarape su čitavih 50 kuna (oko 780 dinara) -  napisala je Nina.

Pevačica je u komentarima dobila brojne pohvale i komplimente,. Mnogi su saglasni da nije do cene haljine, jer Nina u kreaciji od 3.000 dinara izgleda kao milion dolara.

Podsetimo, Nina je nedavno priznala je da je svojevremeno imala profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje i javno podelila svoje iskustvo.

- Nazvala sam se Viktorija, iz zezanja, ali stavila sam svoju sliku. Sve danas možeš slagati i muljati, živimo u virtuelnom svetu, pa sam i ja tamo prodala par fora - rekla je pevačica tada, pa ispričala da su onda usledile brojne poruke sličnog sadržaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Nina Badrić (@badrich)

- A onda su počeli da mi se javljaju frajeri i govorili su m: "šta lažeš", "stavila si fotku od Badrićke", "stavi svoju fotku" - rekla je ranije Nina.

Video: Grupa muškaraca ugledala Ninu Badrić, pa joj zapevali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA