≫ 

"Varniči" od fatalne privlačnosti dok oni plešu! Ovo je Sarin novi dečko - opasan frajer

Iz prijateljstva Sare i Žige rodila se ljubav

  • 5
Goran Vesic KZŠ Nova Godina Sara Jovanović, Foto: Telegraf

Pevačica Sara Jovanović (28) raskinula je vezu sa producentom Milkom Babićem, nakon dve i po godine, a njen novi partner je Žiga Sotlar, plesač i koreograf iz Slovenije.

Sara sa Sotlarom sarađuje već dugi niz godina, a njihov poslovni i prijateljski odnos nedavno prerastao u ljubavni. Pevačica je nedavno potvrdila vezu sa plesačem, ali nije želela da detaljiše o novoj ljubavnoj romansi.

- Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti vrlo sadržajan - odgovorila je tada Sara.

Sarin novi izabranik sarađivao je sa mnogim domaćim zvezdama, poput Nataše Bekvalac i Maje Berović. S obirom na to da je plesač, ne čudi što ima opako dobro telo, a neretko su ga poznate dame hvalile da je profesionalac, ali i dobar frajer.

Plesač je pre dve godine pričao o pevačici, sa kojom se tada dužio, a koja mu je sada osvojila srce.

- Saru poznajem jako dugo i već neko vreme govorimo o mogućoj saradnji i zajedničkim spotovima i nastupima. Međutim, to se do sada nije dogodilo zbog privatnih projekata i planova koje smo već imali. Prvi put smo zajedno nastupali početkom godine na "MAC" - rekao je tada.

- Oba projekta su bila potpuno drugačija, tako da ne mogu izdvojiti jedan. Mogu samo reći da imam veliko poštovanje prema Sari zbog toga što je specifičan umetnik sa unikatnim stilom, to je prava retkost na Balkanu. Ona ima svoju muzičku viziju i ne odustaje od svoje ideje i svog zvuka. Kod nje mi se sviđa i to što mnogo pažnje posvećuje koreografiji ali i vizualima, što je odlika svetskih pop zvezda - ispričao je Sotlar ranije.

Kako izgleda Sarin novi dečko, pogledajte u galeriji u nastvaku:

Video: Sara Jo o raskidu i novom dečku: Astrolog je bio u pravu da će ovaj period biti sadržajan

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr.

    17. novembar 2021 | 16:47

    Koje je orjentacije ovaj momak??

  • Maja

    17. novembar 2021 | 20:58

    Ovaj kao da joj je mladji brat ...a i ta zena nikako da shvati da nema harizmu i nema faktor ...bilo koje slovo - ne mora samo X

  • Struja

    17. novembar 2021 | 16:24

    Sara ih je promenila do sada bezbroj... Nastaviće se... Zar ne Saro?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA