Vojaž se izvinio što je pokazao tri prsta: Nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je muslimanka

Na nastupu je Vojaž pokazao tri prsta, što je pojedinim fanovima zasmetalo, te se reper oglasio i izvinio svima koji su pogrešno protumačili njegov gest

  • 21

Poznati mladi muzičar, Mihajlo Veruović Vojaž, boravi u Atlanti, gde je nastupao za svoju publiku sa prostora Bivše Jugoslavije.

Na nastupu je Vojaž pokazao tri prsta, što je pojedinim fanovima zasmetalo, te se reper oglasio i izvinio svima koji su pogrešno protumačili njegov gest.

Naime, Vojaž je prvo objavio Insta-stori sa zastavom Bosne i Hercegovine, uz emotikon srca, a potom je snimio video, u kojem se izvinio fanovima:

- Zdravo ljudi, hteo bih da kažem nekoliko stvari koje su mi sada na umu. Pre svega želim da se izvinim svima koji su se osetili neispoštovano ili neprijatno, zbog toga što sam pokazao simbol tri prsta.

- Za nas to nije nacionalistički ili fašištički, već je samo način na koji pozdravljamo jedni druge. Tako da, ako ste se osetili uvređeno ili neprijatno, stvarno želim da se izvinim, jer ja nisam imao loše namere.

- Poznat sam po tome da volim sve, da širim ljubav, da sam tu za ljude... Ja nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je muslimanka. Zaista nemam mržnje u svom srcu. Želeo sam da se izvinim svima, jer osećam odgovornost da se izvinim - zaključio je Vojaž.

Video: Vojaž otkrio najluđu stvar koju je uradio zbog devojke: Na kraju nisam dobio ni broj telefona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ogranicen ko terasa

    17. novembar 2021 | 20:06

    u ime oca i sina i svetoga duha tri prsta nisu nacionalizam amin

  • Dača

    17. novembar 2021 | 21:10

    A zašto se izvinjavaš nesrećniče? Jel' se ti to stidiš svoje države? Mnogi si kao veliko ime pa će da ti tri prsta naškode imidžu.

  • Саша

    17. novembar 2021 | 20:05

    Немаш ти појма шта је нацизам а шта национализам.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA