≫ 

Prvi snimci Kijine nekretnine u Turskoj! Luksuz kao u hotelu sa 5 zvezdica, komšija joj princ

Zgrada u kojoj je Kristina kupila stan ima svoj bazen, saunu, prostor za masaže, teretanu, restoran, dečije igraonice...

Pevačica Kristina Kija Kockar nedavno je kupila dvosoban stan u Turskoj, u Alanji, u zgradi koja je opremljena kao hotel sa pet zvezdica, o čemu svedoče i ekskluzivni snimci koje Telegraf.rs poseduje.

Zgrada u kojoj je Kristina kupila stan ima svoj bazen, saunu, prostor za masaže, teretanu, restoran, dečije igraonice...

Kijin stan je na istom spatu kao i restoran u zgradi, koji se nalazi pored malog bazena koji nije za kupanje, već služi kao dekoracija prostora. Restoran je izdignut od zemlje i ima terasu, pa je pogled prilično raskošan i prostire se na more i prelepu prirodu.

Naravno, u dvorištu zgrade nalazi se bazen uz koji su poređane ležaljke, koji je namenjen za stanare zgrade, a ne sumnjamo da će Kiji prijati ovaj "raj".

Pogled sa Kijine terase pruža se na more i plantaže banana, te je boravak na istoj pravo uživanje i odmor za dušu. U blizini zgrade u kojoj Kristina ima nekretninu u Turskoj, nalazi se hotel sa pet zvezdica"Golden city".

Kijin komšija je princ koji ima kuću u obliku broda, nedaleko od pevačicine zgrade.

Luksuzna nekretnina od mora je automobilom udaljena svega četiri minuta, nalazi se na dorboj lokaciji tako da je sve što joj je potrebno relativno blizu, a zgrada nema šta ne poseduje, pa deluje kao da je upravo hotel sa pet zvezdica.

Kristina je stan u Turskoj kupila od prijatelja kog dugo poznaje, kako je ranije izjavila, i ne krije da presrećna što je vlasnica još jedne nekretnine.

Luksuzna zgrada u kojoj je Kija kupila stan u Turskoj, a koja "pršti" od luksuza i izgleda kao hotel sa pet zvezdica, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

Video: Kija okitila stan u novembru, novogodisnja atmosfera u domu pevačice gotovo dva meseca ranije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    18. novembar 2021 | 15:28

    Aj Bože pomozi , u zdravlju i veselju da ga koristiš i što više vreme provodiš u njemu. Po mogućstvu non stop i da nikako ne dolaziš u Srbiju.. aj pomozi Bože..

  • Nina

    18. novembar 2021 | 14:39

    Skoro sve zgrade u Turskoj poseduju teretane,bazene i td... tako da nista specijalno.

  • zana

    18. novembar 2021 | 14:56

    Trebala bi da se i odseli tamo. Bolje odgovara tom drustvu. Mozda joj se i posreci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA