≫ 

Darko Lazić ima dvoje dece, ali želi prinovu i sa Barbarom: "Ovoga puta ćemo po redu"

- O prošlosti sve najbolje, ali je budućnost bitnija - rekao je pevač

  • 2
Barbara Bobak, Darko Lazić Printskrin: Instagram/darkolazicofficial

Folker Darko Lazić nekoliko puta je istakao kako je srećan otkako je u emotivnoj vezi sa Barbarom Bobak, a njih dvoje su tokom svog gostovanja u jednoj emisiji rekli da planiraju proširenje porodice.

Naime, kako kaže, Darko prvo želi svadbu, a tek onda i prinovu, odnosnoovoga puta vi da sve redom.

- Naravno da planiramo dete! Ali, takve stvari se ne planiraju nešto preterano. Pričali smo o tome Barbara i ja - počeo je Darko u jednoj emisiji, pa nastavio:

- Bože zdravlja, dete ćemo malo kasnije. Ovaj put ćemo da idemo redom. O prošlosti sve najbolje, ali je budućnost bitnija - dodao je Lazić,  piše Pink.rs.

Inače vezu Darka Lazića i Barbare Bobak od početka prate kontroverze. U medijima je procurela informacija kako su se njih dvoje navodno potukli na proslavi kod jednog prijatelja, zbog čega su i završili u bolnici, što oni uporno demantuju.

Pevačica je nedavno objasnila kako je navodno došlo do toga da sa Darkom završi u bolnici.

- Imala sam udes i to ničim izazvan. Darko se vozio u autu iza mene. Vozila sam po nasipu u Novom Sadu. Nisam bila umorna, ni pijana, niti sam jurcala. Pukla mi je zadnja guma i izgubila sam kontrolu nad autom. Otišla sam u Urgentni preventivno jer se od adrenalina i šoka neke stvari osete tek kasnije. Pregledali su me lekari i ustanovili da mi nije ništa. Darko je bio sa mnom - ispričala je Barbara koja se sve vreme prala tokom svog izlaganja.

Barbarine reči potvrdio je i sam Darko.

- Naravno da sam bio uz nju. Ispalo je kao da sam je pretukao i još doveo u bolnicu. Ne sećam se kada je u medijima izašlo nešto dobro o meni. Dokle više? Putem ljubavi pokazaćemo ljudima da su pogrešili. Vidi se da se volimo, ostavite nas više na miru ljudi, hoćemo da imamo naš život - poručio je pevač koji je uzladno sve demantovao za "Kurir".

Video: Barbara: Udala bih se za Darka i rodila mu dete! S njim je lako, ali treba umeti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Je li?

    19. novembar 2021 | 21:12

    Ko zna šta je njemu "prioritet i cilj" u životu!

  • tea

    20. novembar 2021 | 11:29

    i ovo dvoje dece mu je mnogo jer im ne poklanja previse paznje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA