≫ 

Maja večeras ulazi u Zadrugu i ima pakleni plan: Vreme je da Dalila malo gleda Dejana u akciji!

Maja je bacila oko na Dalilinog bivšeg muža, ostavljenog Dejana, kog želi za sebe

  • 4
Maja Marinković Dejan Dragojević

Foto-montaža: Nikola Tomić

Maja Marinković večeras, 20. novembra, kako je najavila, ulazi u Zadrugu 5, a svi sa nestrpljenjem očekuju rasplet situacije između nje i bivšeg dečka Filipa Cara koji je trenutno u vezi sa sveže razvedenom Dalilom Dragojević.

I iako su svi mislili da će joj biti plan da opet zavede bivšeg dečka i rasturi mu vezu sa Dalilom, Maja ima "osvetnički" plan.

- Dejana čuvam za kraj, kao šlag na torti. U početku sam ga žalila zbog svega što mu se dešavalo s Dalilom, sad je sve iza njega, on je slobodan muškarac, možda nam se desi ljubav, ko zna. Prema tome, vreme je da Dalila vidi kako je biti s druge strane, da malo ona gleda bivšeg muža u akciji sa mnom - rekla je Maja navodno u intervjuu za Srpski telegraf.

Marinkovićeva je nedavno u intervjuu za Telegraf.rs istakla da će Car brzo izgustirati Dalilu, kao i da je monstruozno ono što radi Dejanova bivša žena.

- Scene koje se odigravaju nacija u životu nije ni videla ni doživela. Ja sam neko ko je pravio ozbiljne greške u rijalitiju, ali ovo što radi dotična (prim. aut. Dalila Dragojević) je zaista monstruozno. Ne znam ko to može da podržava i da se ponosi time. Za mene je to dno dna - rekla je tada Maja.

- Ja ću biti neko ko će iznositi istinu da povratim svoj nadimak "Maja istina". Nemam ja tu šta da se preterano petljam u taj njihov ljubavni odnos. Car nije tip mupškarca koji će je trpeti. On će nju brzo izgustirati, ponudiće joj početak kraja tako da od te veze nema definitivno ništa - istakla je ona tada.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    20. novembar 2021 | 11:55

    Jednostrana zelja. A da li ce on zeleti s njom.? Zao mi je ovih mladih devojaka, u kolikom su nedostatku samopostovanja, vec bi odmah osvetu, a ne znaju da to ide na svoju stetu, na svoj moral, prvenstveno na svoje telo. Zasto sve postaju jeftine, umesto kao dame da se izdignu iz situacije. 😞

  • tea

    20. novembar 2021 | 11:23

    bice zestoko izmedju nje i tare.

  • Hsbe

    20. novembar 2021 | 14:23

    Strašno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA