≫ 

Goca Božinovska očajna zbog Merimine smrti: Imale smo dogovor, ali sad je kasno...

- Sutra slavim Aranđelovdan i baš pred mog sveca sam molila Boga da joj bude bolje - rekla je Goca

  • 0
Goca Božinovska, Šabanova kuća Foto: Marko Jovanović

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini posle borbe sa kancerom pankreasa, koju je, nažalost, izgubila.

Marimina kolegonica Goca Božinovska slomljena je nakon što je saznala tužne vesti, a kako je istakla, sa Merimom je imala planove u budućnosti.

- Slomljena sam, sad sam saznala i ne mogu da verujem. Ljudi moji, šta se ovo dešava? Čula sam da joj je Novak kupio lek, to me je sinoć tako obradovalo. Sutra slavim Aranđelovdan i baš pred mog sveca sam molila Boga da joj bude bolje - rekla je Goca.

- Pre dve nedelje smo se čule tad sam prvi put i čula da je teško bolesna i verovala sam da će se izvući. Imale smo dogovor da sad kad se prolepša vreme ona dođe na vikendicu na Savi koju ima, a koja je blizu moje kuće, pa da se vidimo i ceo dan provedemo zajedno. Strašno. Moje duboko saučešće porodici, mnogo mi je teško - dodala je Božinovska za Republiku.

Podsetimo, Merima je nedavno potvrdila da vodi borbu sa rakom. Tada je rekla da se ne oseća dobro, ali da ne odustaje od borbe.

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću. Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - rekla je ranije pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA