≫ 

Zlata Petrović: Juče sam joj slala poruke, kao da me je nešto teralo da se oprostim od nje

- Ne mogu da vam prenesem ovaj grozan osećaj koji je u meni i razara mi srce - rekla je Zlata

  • 3
Zlata Petrović i Merima Njegomir Printskrin: Toxic Tv, Foto: ATA Images

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je 20. novembra u 69. godini posle borbe sa kancerom pankreasa.

Merimina koleginica Zlata Petrović ispričala da je nakon jučerašnjeg dopisivanja sa Meriminom ćerkom imala košmar i da je bila sigurna u to da će danas preplakati.

- Je*** ti ovaj život! Kunem se da kad god se čovek probudi čuje za neke ljude koje voli nešto loše. Ne mogu da objasnim. Ne mogu da vam prenesem ovaj grozan osećaj koji je u meni i razara mi srce. Razmišljam nešto, a zapravo sam zbunjena. Sve mislim da je ovo san - rekla je Zlata.

- Juče sam poslala dve poruke Merimi nadajući se da će se javiti. Pre neki dan sam pričala sa Cakanom, i ona ju je zvala, ali nije joj se javila - ispričala je pevačica i dodala da joj nešto nije dalo mira i da je morala da se javi Merimi.

- Eto šta je život i sudbina, kao da me je nešto teralo da se oprostim od nje. Ima sve to svoje zašto i kako, ali nisam se baš nadala ovom ishodu. Toliko sam se molila Bogu za njeno ozdravljenje, mnogo mi je sve ovo teško palo. Eeej, noćas sanjam vodu i poplavu, a prateći svoje snove znala sam da ću danas plakati - rekla je Zlata za Nova.rs.

Podsetimo, Merima je nedavno potvrdila da vodi borbu sa rakom. Tada je rekla da se ne oseća dobro, ali da ne odustaje od borbe.

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću. Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - rekla je ranije pevačica.

Video: In memoriam Merima Njegomir: Stavi ruzmarin ispod jastuka nek nam večno miriše, zovi andjele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šeki

    20. novembar 2021 | 23:31

    Ne laži

  • Taxi car

    21. novembar 2021 | 10:05

    Zet tvoj bivši od Peje brat je imao takav infrakt jedva živ ostao a da ga niko od vas brižnih nije pozvao da pitate bar kako je...KARMA JE KUČKA

  • Ivo

    21. novembar 2021 | 10:03

    Bolje ti pozovi i vidi kako ti je bivši zet koji jedva živ ostao a Peji reci da je bruka i sramota svog brata koga jednog ima da ne nazove i pita kako je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA