Tanja Savić ponovo nosem "para" oblake, baš u jeku priče o navodnoj vezi sa Stanivukovićem

Tanja je već jednom pokušala da ponizi novinare i sve pripadnike medija, kada je svojom izjavom ipak rekla više o sebi, nego o ljudima koje je htela da potkači

  • 13
Tanja Savić Zvezde Granda Nikad nije kasno Tanja Savić , Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić donedavno je ljubazno sarađivala sa brojnim srpskim medijima, a otkako se navodno zaljubila u gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, saradnja i susretljivost je preterano ne zanimaju, što dokazuje činjenica da je sinoć odbila da daje izjave pred nastup u Beogradu.

Kako se spekuliše u estradnim krugovima, Savićeva želi da bude "nedodirljiva" sada kada je, navodno, u vezi sa Stanivukovićem.

Sudeći po tome da do sada nije demantovala nijednu priču o njihovoj navodnoj romansi, izgleda da joj odgovara da se o njoj priča i piše u medijima. U suprotnom bi verovatno demantovala priču, kao što je ranije to radila, uprkos tome što su mediji i pre mnogo godina pisali o problemima koje je trpela u braku, a koji su kasnije eksalirali. I tada je sve demantovala, da bi u mesecima za nama priče potvrdila i iznela još mnogo dodatnih informacija.

Naime, kada joj je, još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević na prevaru, tvrdila je, odveo sinove Maksima i Đorđa i odveo ih u Australiju, folkerka je na sve moguće načine pokušavala da ih povrati, pa je potvrdila sve ono što je ranije demantovala, ispričavši sama sve detalje odnosa sa Jovančevićem i problematike oko sinova.

Nakon toga, tražila je pomoć medija i sarađivala sa mnogima, kako bi se njen problem čuo i kako bi joj neko pomogao. To je i učinjeno. Srećom, zahvaljujući sudu u Austaliji uspela je da povrati svoju decu i oni danas žive sa njom u Smederevu.

Kada joj je konačno malo krenulo u životu, pevačica se izgleda opet uzvezdila. Tako je i sinoć pevala u jednoj beogradskoj kafani, gde je istakla da neće kontakt s medijima, navodi Nova.rs.

Osim ponašanja, Tanja je prilično promenila i stajling otkako je navodno u ljubavi sa čovekom na visokoj funkciji, pa se u javnosti pojavljuje više obraćajući pažnju na svoj izgled.

Svedena odevna kombinacija i prikladna šminka i frizura učinili su da Tanja izgleda potpuno drugačije.

Kako je Tanja izgledala pre nekoliko dana, pogledajte u galeriji:

Podsetimo, Tanja je već jednom pokušala da ponizi novinare i sve pripadnike medija, kada je svojom izjavom ipak rekla više o sebi, nego o ljudima koje je htela da potkači.

Naime, pre nekoliko godina, Tanja je u emisiji Amidži šou htela da demantuje informaciju da je u sukobu sa koleginicom Anom Kokić, te je htela da kaže koju reč o novinarima, ali se "posvađala" sa padežima.

- Oni meni zavide i trn sam im u oku. To su ljudi, što se kaže internet džankis - zatvore se u četiri zida, nemaju šta da rade, kucaju i ne bi izašli napolje da potroše neke pare jer ih nemaju. A, kada me vide na snimanju, oni kleču ispred mene i mole me za intervju - ispričala je, između ostalog, pevačica.

Video: Pomamila se, opasno: Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo

    20. novembar 2021 | 19:48

    Ako “kleču” onda je opravdano.🤦‍♂️🤣Ova je prsla. Iskreno, više verujem u priču njenog muža, nego njenu, sto se svega tiče.

  • ✍️

    20. novembar 2021 | 23:50

    Pustote ženu da uživa.🤷‍♀️

  • Dane Kalauz

    20. novembar 2021 | 22:49

    Sećam se vašara u Šabcu kada sam Tanji kupio Čips i Koka Kolu i vodio je u Kukuruze 😤 😈😇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA