≫ 

"Porađala sam se 11 bolnih sati": Šeherezada objavila slike iz porodilišta, rasplakala sve

- Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru” - napisala je glumica

  • 2
HALIT ERGENC, BERGUZAR KOREL Foto: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Turski par Berguzar Korel (39), koja je poznata po ulozi Šeherezada i Halit Ergenč (51), kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog pre dve nedelje dobili su treće dete - ćerku Lejlu.

Šeherezada je sada objavila na svom Instagramu niz emotivnih fotografija sa porođaja i otkrila da se porađala 11 sati. Takođe, uz ovo je iskoristila priliku da se zahvali svima koji su bili uz nju u tim trenucima.

Kako je napisala, bebi je bila obmotana pupčana vrpca oko vrata, a ono što je interesantno, jeste da je Berguzar predosetila tačno vreme kada će beba izaći.

Uz opis ispod fotografija, gde je otkrila sve o manjim komplikacijama, dala je podršku i budućim mamama.

Na slikama je i njen suprug, glumac Halit Ergenč koji je sve vreme bio uz nju tokom dolaska bebe na svet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

- Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka". Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se ombotala oko vrata - napisala je glumica sada već trećeg deteta i dodala da je svaki porođaj drugačiji.

"Prelepo, suze mi same teku", "Toliko emocije na svakoj fotografiji, nestvarno", "Koliko ljubavi, rasplaka me", samo su neki od komentara fanova.

Video: Vesna Đogani: Bali beg nije tako lep uživo kao moj Đole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadna,

    22. novembar 2021 | 00:05

    ,11sati je odtavilimda se muči u TAKVOM STANJU!!!!!!!!!DOBRO DA JE PREZIVELA,bila je u velikoj životnoj opasnosti.To se ovde ne bi nikada desilo,da čekaju 11h!

  • Da

    22. novembar 2021 | 00:02

    Primetils sam, preko YouTube,da porođaji tamo idu nekako dugo i da su tu običaji svi više manje porađati se preko carskog reza!prvo! /A što je verovatno samo da bi naplatili- bolnica mislim,što više para.... Zašto je ova čekala 11h da izvade dete sa omotanom vrpcom oko vrata?A to se odmah vidi na ultrazvuku!!¡!!!! Takođe,mama je bila toliko natecena,da svaki i lekar pocetnik zna,šta to znači i da dete treba izvaditi što pre,a ne čekati ,ovo majčino stanje,koje je vrlo opasno po život za majku,ali i za dete! Pa onda.....šta se zbivalo tih 11h u porodilištu??????????????To ovde se ne bi moglo desiti,da sa majkom u TAKVOM stanju čekaju 11sati,da je porode!,(a o bolovima uopšte sada ni ne razmišljam,koliko je trpela jadna,nego samo o riziku za njen i bebin život.)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA