Brat Rade Manojlović progovorio: Nisam odrastao sa njom, nije mi bila potrebna pomoć

- Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru - rekao je Nenad

  • 2
Nenad Manojlović i Rada Manojlović Foto: Nikola Tomić

Pevač Nenad Manojlović je polubrat Radi Manojlović, a u medijima su kružili priče da pevačica nije htela da mu pomogne na početku karijere.

Nenad je otkrio u kakvom je odnosu sa Radom za "Zvezde Granda Specijal" i da li ima istine u spekulacijama.

- Generalno ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović koja je tada već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima, Mariji Šerifović i svi su oni imali ogroman problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekoga iz porodice ko je već napravio veliku karijeru, tako da to sa jedne strane može da bude i otežavajuća i olakšavajuća okolnost - započeo je Nenad.

- Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se sada desilo sa Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam hteo da ispunim želju svojoj kumi koja obožava tu pesmu - rekao je Nenad u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodao:

- Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta", posle toga je ona našla neku pesmu kad sam ja prošao u "Zvezdama Granda", ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja smo po ocu brat i sestra i ja nisam odrastao sa Radom, mi jesmo brat i sestra, ali na žalost skoro ceo život nismo živeli zajedno.

Video: Doživela sam konflikte i u kući, tada sam bila sa Milanom: Rada objasnila u kakvom je odnosu sa Sašom Popovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara1975

    22. novembar 2021 | 14:16

    Nije tebi nitko ni potreban za pomoc,ti imas predivan glas

  • Caca

    23. novembar 2021 | 11:01

    Bravo Nenade,ti si sam svojim trudom tu gde jesi i svojim glasom.Tebi niko nije trebao da pomogne ti pevas kao slavuj,meni su bolji od Rade.Svu sreću ti želim nadalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA