Svekrva napala Jovanu Jeremić: Nemoj da praviš budalu od mog sina, reši ovo što pre!

- Vojina majka je pobesnela, odmah ju je zvala i svašta joj rekla - rekao je izvor

  • 12
Jovana Jeremić, Vojislav Milošević Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images

Voditeljku Jovanu Jeremić navodno je napala majka njenog još uvek zakonitog supruga Vojislava Miloševića, te joj zapretila da što pre reše haos koji traje otkad se šuška i piše o njihovom razvodu.

- Jovana se mnogo promenila od kada je prešla na "Pink", svi su to primetili. Još više nego pre radi na sebi, posvetila se ćerki, izgleda sve bolje i bolje, ali od obaveza i ciljeva koje je zacrtala i te kako je zanemarila muža Voju - započinje izvor pomenutog lista i dodaje:

- On je do sada bio pun razumevanja za njen posao i nikad joj nije prigovarao ni zbog prekovremenog rada, ni zbog ambicija, ali sada smatra da je preterala, pa sve češće započinje svađe i stavlja joj do znanja da ne može baš toliko da je toleriše.

-Malo su se i udaljili, pa je Voja na Jovanin rođendan došao posebno, mimo nje. Praktično je bio gost, a ne domaćin sa njom. To su svi primetili, a i zaista se videlo da tu nešto ne štima. Međutim, Jovana tvrdi da se ne razvodi, ali ne krije da ona i Voja žive na dve adrese. To je rekla i za medije zbog čega je Vojina majka pobesnela - isprčao je izvor.

- Odmah ju je zvala i svašta joj rekla, s akcentom da više ne pravi budalu od njenog sina! Maltene joj je naredila da što pre reši krizu u braku i da spreči vesti na tu temu u medijima. Takođe joj je zamerila i to što samo hvali sebe, a nikad se ne seti da pomene muža koji joj je u svemu pomagao kako bi ona napredovala u poslu - rekao je izvor za Star.

- Svekrva je takođe dosta bila uz nju kad se rodila Lea. Ona ju je čuvala da bi Jovana mogla da radi i snajka joj na tome zahvalna, čak je uvek isticala koliko joj znače i svekrva i svekar, međutim, ovog puta je bila oštra, pa joj je odbrusila da se ne meša i da će ona probleme u braku rešiti sa svojim mužem - zaključio je izvor.

Podsetimo, voditeljka je nedavno u izjavi za Telegraf.rs priznala da ona i njen suprug Voja prolaze kroz bračni krizu.

- Živećemo i zajedno, a i odvojeno. Prolazim kroz krizu u braku, ali nisam podnela papire za razvod. Ovo je klasična kriza koja može da rezultira pomirenjem, a možemo i da ne ostanemo u braku - rekla je ranije Jovana za Telegraf Jetset.

Video: Jovana Jeremić bračnom paru upala u kuću: Nikad se ne zna koga ću posetiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    22. novembar 2021 | 10:22

    Svaka čast i mužu i svekrvi,a i ostaloj familiji kad ste i do sad izdržali ☝

  • Boško

    22. novembar 2021 | 11:19

    Onog momenta kada žena pomisli da može da nađe boljeg, veza je gotova. Ne mora da pukne istog dana, ali priča je završena. S obzirom da ova gospođa sada verovatno sebe smatra najboljom ribom u istoriji, to je to. A da ovakve kao ona po pravilu završe mnogo loše, da ne pričam.

  • Ce

    22. novembar 2021 | 10:42

    Ona nije za brak.Samo na kratko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA