Dara Bubamara o novom dečku: Nekome on nije zgodan, bitno je da je bogat!

Priča se da je Dara u vezi sa milionerom iz Monte Karla

  • 4
Dara Bubamara Foto: ATA Images

Popularna pevačica Dara Bubamara već uživa u vezi za novim partnerom, nakon što je nedavno stavila tačku na romansu sa 21 godine mlađim Tonijem.

Dara još uvek ne želi da otkrije njegov identitet, ali ne krije da je zaljubljena i daje on, kako je rekla, bogat.

- O njemu ne pričam, ali ako bude udaje progovoriću. Preselila sam se zbog ljubavi na kraći period, i onda su svi zbog mene došli u Novi Sad - rekla je pevčica.

- Bitno da je zgodan, pametan i bogat. (smeh) Bitno je samo da se dogodi hemija, možda je meni zgodan, nekom drugom nije - rekla je Dara.

- Idem ponovo u Pariz jer moram da prodižim papire. Mnogo sam putovala, čak nekad i ne kačim negde, da ne bodem oči. Ima zluradih komentara, za vreme korone sam 50 puta išla u Dubai, ali nikom ništa nisam ukrala, sve sam sama stekla - istakla je pevačica u emisiji "Premijera -Vikend Specijal".

Podsetimo, priča se da je Dara u vezi sa milionerom iz Monte Karla, koji ima 35 godina, našeg je porekla, a pevačica ga je navodno upoznala preko prijatelja.

Video: Dara Bubamara ponovo gazi po gasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA