≫ 

Vesna Zmijanac: Relja ne zna gde udara, mi ga jedva viđamo

Pevačica objasnila u kakvim je odnosima sa svojim zetom

  • 1
Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović, Relja Popović

Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Vesna Zmijanac ne krije da obožava da provodi vreme sa svojim unukama koje joj je podarila njena ćerka Nikolija. 

- Moja kuća je vesela. Relja, Nikolija i deca su u svom stanu, ali redovno dolaze. Baba redovno kuva, a oni prave vašar. Imam ja dovoljno vremena za njih punih pet dana od ponedeljka do petka- ispričala je Vesna.

Prethodne nedelje domaće medije su preplavili tekstovi kako se, priliko susreta na aerodromu, navodno nije ni pozdravila sa zetom što su mnogi protumačili kao svađu u porodici, a pevačica je te navode oštro demantovala.

- Vi pravite vašar, vi razvodite, vi pravite svađe, a u stvari nema veze. Napravite dramu da bih ja sutra to demantovala i onda vi imate o čemu da pišete- iskritikovala je pevačica novinare ističući da je ona toliko dugo na javnoj sceni da uvek zna "gde đavo viri", a zatim i objasnila u kakvom je zaista odnosu sa Reljom.

Nikolija Jovanović, Vesna Zmijanac, Relja Popović

Printskrin: Intsagram/ikolijaofficial

- Ne da ne postoji svađa između nas, nego nemoguće je da postoji. Mi nismo u takvim odnosima da može da dođe do svađe. Relja ne zna gde udara, mi ga jedva viđamo. Snima seriju, film, svaki vikend radi i kad dođe treba da se posvađamo? Mi nemamo vremena za svađu, niti ćemo ikad imati i zato ne izmišljate moja kuća je tvrd orah- jasna je bila pevačica za GrandOnline.

Video: Prosečnu platu drži u rukama: Leti bakšiš oko Sandre Afrike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA