≫ 

Ne, nije holivudski zavodnik, već Jovan Memedović iz mlađih dana i nije realno kakav je frajer

I danas bi se moglo reći da voditelju godine nisu neprijatelj, budući da je zagazio u sedmu deceniju i u odličnoj je formi

  • 2
Jovan Memedović

Printskrin: RTS 1

Voditelj Jovan Memedović (61) prepoznatljivo je i jedno od omiljenih televizijskih lica, ali su se mnogi zbunili kada su videli njegovu fotografiju iz mladosti. 

Naime, Memedović je rođen 1960. godine i još u mladosti je važio za opasnog frajera, iako ga mnogi iz tog perioda teže prepoznaju.

I danas bi se moglo reći da mu godine nisu neprijatelj, budući da je zagazio u sedmu deceniju i u odličnoj je formi.

Memedović je oduvek je obožavao pecanje, te je po čitav letnji raspust provodio na planini Durmitor, a na društvenoj mreži Tviter osvanula je njegova fotografija iz mladosti.

Zbog voditeljeve slike i njegovog izgleda tada, mnogi su zaključili da je on bio opasan frajer i da je sigurno lomio mnoga ženska srca.

"Au, kakav frajer!", "Razmišljam koji je ovo holivudski šmeker, kad ono Jovan Memedović", "Odlično je izgledao, ali i sada", "Sigurno su žene ludele za njim", "Prelepo izgleda i sada, a tek ranije", "Evo mi simpatije", neki su od komentara.

 

Video: Joca Memedović daje savete kako da se rashladite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA