≫ 

Gde je i kako danas živi odbegli voditelj Vlada Stanojević: Priča se da uživa kao "tata"

Mnoge je iznenadilo tada, kada se pročulo da se Vlada oženi u Americi, a ceremnoniji je prisustvovalo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi

  • 1
Vlada Stanojević Printscreen / Instagram

Nekada jedan od najpopularnijih mladih voditelja, Vlada Stanojević, nakon skandala sa bivšom, preselio se  i Ameriku i potpuno je promenio svoj život.

Nadugo nakon što ga je bivša devojka Ana Marija Žujović 2015. godine optužila za nasilje u porodici, Vlada je otišao u Ameriku. Kako je naveo, razlog za to je, navodno, to što je želeo da "uči jezik", a u međuvremenu se i zaposlio kao domaćin za klubova u Las Vegasu.

Stanojević se u Americi oženio, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigde. Njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu pre nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

Njegova supruga iz prethodne veze ima ćerku koju je Vlada prihvatio kao svoje dete, te tako uživa u očinskim dužnostima. Devojčica je, piše Hello!, već velika pa uživanje u druženju i zajedničkim aktivnostima nekadašnjem voditelju i te kako prijaju.

Inače, mnoge je iznenadilo tada, kada se pročulo da se Vlada oženio, a ceremnoniji je prisustvovalo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi. Mladenci su se doterali za venčanje, Vlada je nosio svečano crno odelo i belu ružu na reveru, a njegova izabranica blistala je u venčanici.

Podsetimo, za Vladom je 2016. godine raspisana poternica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s Anom Marijom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu.

Vladimir je Srbiju napustio nakon skandala sa bivšom devojkom koja ga je optužila da ju je pretukao. Konkretno, fitnes instruktorka Ana Marija Žujović 3. februara 2015. godine na Fejsbuku je objavila svoju sliku na kojoj se na licu vide masnice.

- Nisam Rijana ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela - napisala je Ana Marija tada uz slikui uz hašteg #stopnasiljenadženama.

Stanojević se 4. februara 2015. oglasio saopštenjem, u kojem je naveo da je devojku "samo odgurnuo".

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Video: Uznemirujuće! Fudbaler Boke prebio devojku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicago

    24. novembar 2021 | 12:57

    Ozenio se za papire, kao i svi nasi sto to rade koji nemaju Americka dokumenta. Kad dobije papire razvece se i to je to. To cemo videti za god dve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA