Kristijan Golubović: Biću iskren, loše sam... Nemam snage, plašim se najgoreg

- Biću iskren, loše sam, ležim već nekoliko dana, nije mi dobro, plašim se da mi ne pređe na pluća -rekao je Kristijan

  • 18
Zadruga 4, Finale Foto: Nikola Tomić

Nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga" Kristijan Golubović otkrio je da trenutno ima većih zdravstvenih problema i da sumnja da je korona virus u pitanju.

Golubović je otkrio kako planira da ide na testiranje zbog lošeg zdravstvenog stanja i simptoma koje ima.

- Biću iskren, loše sam, ležim već nekoliko dana, nije mi dobro, plašim se da mi ne pređe na pluća. Ja se nisam pridržavao mera, pa je možda i to razlog zbog kojeg sam sad u ovoj situaciji - rekao je on.

- Već danima kašljem, nemam snage, malaksalost me ubija. Bojim se najgoreg, moraću da se testiram, da vidim da li je korona u pitanju - bio je iskren Kristijan za Pink.rs.

Podsetimo, Golubovića je nedavno bivša supruga Ivana Veljović prijavila za nasilje u porodici zbog čega mu je izrečena mera zabrane prilaska. Nakon ovog skandala oglasio se i Golubović koji je tvrdio da je cela priča izmišljena te da će pravdu potražiti na sudu:

- Tužiću je! Prvo ima da se reši pitanje oko viđanja moje Vere, neće me više ucenjivati kako neću moći da vidim dete ili da me pušta na pola sata. Pošto nije želela da se lepo i civilizovano dogovorimo i da mi da taj delić koji sam tražio, sada će dobiti tužbu, pa ćemo na sudu da delimo sve na pola. Jasno će se videti koliko sam zaradio, pa će morati da mi polovinu isplati. Ja razumem da ona ne može da mi oprosti javnu prevaru i Kristinu, ali i za prevaru je kriva ona, osam godina smo bili zajedno, stalno me je napadala da je varam, da radim ovo ili ono, eto ti sad… - rekao je nadavno za Star.

Video: Kristinu obasipaju bakšišem, dok Kristijan sve posmatra: Pune joj ruke dvehiljadarkama na nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA