≫ 

Bekuta skupila snagu i zapevala u trenucima kad joj je najteže, Anastasija sve snimala

Oduševljena Aninom snagom, voljom ali i energijom koju je pokazala Anastasija je snimila delić atmosfere koju je Bekuta dovela do vrhunca

  • 2

Pevačica Ana Bekuta prolazi kroz težak životni period zbog njenog partnera Milutina Mrkonjića kome je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje.

Ona je još jednom pokazala koliki je profesionalac kada je, uprkos iskušenjima kroz koje prolazi, stala na binu i zapevala svoje najveće hitove.

Publika je pre samog početka nastupa velikim aplauzom nagradila Anin profesionalizam, a u prvim redovima našla se i Anastasija Ražnatović koja ju je bodrila tokom čitavog nastupa.

Oduševljena Aninom snagom, voljom ali i energijom koju je pokazala Anastasija je snimila delić atmosfere koju je Bekuta dovela do vrhunca. Sudeći po snimcima, Anastasija je uživala u velikom društvu koje je sve vreme pevalo Bekutine najveće hitove.

Podsetimo, pevačica Ana Bekuta poslednjih dana prolazi kroz pravu porodičnu agoniju, jer je njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, u ozbiljnom je stanju i smešten je na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Video: Ana Bekuta otkrila kada je shvatila da je Mrka čovek njenog života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    25. novembar 2021 | 13:24

    Logicno bi bili da uopste ne nastupa dok se on bori za zivot.

  • M

    25. novembar 2021 | 18:42

    Izlazis li ti devojko sa svojim momkom nekad....vestacki ti taj osmeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA