Iskra Brajović: Pre ću reći da sam ćerka legendarne majke. Ocu nikad nisam bila prioritet

- Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje - rekla je svojevremeno Iskra

  • 5
Iskra Voja Brajović Foto: ATA images, Milena Đorđević

Iskra Brajović (34), glumica i ćerka glumca Voje Brajovića (72), svojevremeno je privukla pažnju izjavama o svojim roditeljima i odnosu koji imaju.

- Uvek me pitaju da li sam dobijala savete od njega. Ne znam na koje savete ljudi misle. On i ja se lovimo na kratke trenutke i kada se vidimo, pričamo o tome da li smo dobro, o zdravlju i slično - rekla je Iskra svojevremeno o ocu.

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa njima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - objasnila je Brajovićeva ranije za Alo!.

Podsetimo, Voja Brajović prvo je oženio svoju ljubav iz detinjstva, Ljiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru.

Brak nije opstao, a Brajović je kasnije stupio u bračnu zajednicu sa koleginicom Milicom Mihajlović, sa kojom ima sina.

O njegovom drugom braku Iskra je 2018. rekla sledeće:

- Naravno da svi misle da mi je otac pomogao u karijeri. Zapravo, to mi je dosta odmoglo, upravo zbog toga što svi misle suprotno. Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anita

    25. novembar 2021 | 16:12

    Dama!Prelepa, odmerena, harizmatična.

  • Перагеније

    25. novembar 2021 | 13:08

    "Инес" - у БГ?... Свашта...

  • Samo malo

    25. novembar 2021 | 19:14

    Voju znam po ulogama, a tebe ne.Di si ti glumila?Odo pitam imdb.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA