≫ 

Emili Ratajkovski slikom šokirala pratioce: "Ne daješ dobar primer mladim devojkama"

Emili je očekivala da će ova fotografija izazvati brojne komentare o njenom izgledu

  • 3
Emili Ratajkovski Foto: Instagram/emrata

Manekenka Emili Ratajkovski objavila je fotografiju sa ceremonije dodele modnih nagrada u organizaciji Američkog udruženja modnih dizajnera (CFDA).

Skoro da nisam ovo objavila jer sam znala kakvu će polemiku izazvati, ali hej, to je moje telo i neću se oslanjati na sramotu“, napisala je Emili u opisu fotografije.

Prema ovom opisu, Emili je očekivala da će ova fotografija izazvati brojne komentare o njenom izgledu, što je i učinila.

"Jesi li dobro?", "Izvini, ali ovo je bolesno", "Pojedi nešto", "Preterala si", "Ne daješ dobar primer mladim devojkama", "Ovo nije zdravo", "Zaista sam zabrinuta za tvoje zdravlje.", samo je deo kritika koje je dobila ispod fotografije.

Bilo je i onih kojima se dopao Emilin stomak i branili su je od negativnih komentara.

"Trebaju mi ovakvi trbušnjaci", "Dosta mi je ovih komentara koji sramote njen izgled. Šta vam je ljudi?", "Kako imate takav stomak posle trudnoće? Savršenstvo", "Kakav je vaš program vežbanja?" „Čuvaj svoja tela“, branili su je neki od njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Pomenute fotografije pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    26. novembar 2021 | 03:28

    roditelji su ti koji trebaju da daju primer svojoj deci a ne tamo neki ...

  • Ja

    26. novembar 2021 | 04:43

    Nije zdravo biti mrsav ali je zdravo biti debeo... nije primer devojkama mrsave devojke...ali jesu primer debele devojke.. ma dajte vise! Svako sa svojim telom labilne osobe koje se ugledaju na poznate kod psihijatra ne ma drustvenim mrezama...

  • Avax

    26. novembar 2021 | 04:47

    Skeletor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA