≫ 

"Gura kako mora, nije lako": Snežana otkrila kroz šta prolazi Bekuta dok Mrka bije najvažniju bitku

- Ana je borac i trenutno se bori sa stanjem u kojem se nalazi - rekla je pevačica

  • 0
Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Foto: Nikola Tomić,ATA Images

Pevačica i predsednica žirija u „Zvezdama Granda“ Snežana Đurišić ističe da je neizmerno tužna jer je izgubila mnogobrojne kolege u godini na izmaku, a spomenula je trenutnu porodičnu situaciju Ane Bekute, čiji se partner trentno bori za život.

Kako je rekla, ona se s koleginicom i drugaricom svakodnevno čuje, pruža joj podršku i šalje neizmernu ljubav, jer zna kroz šta Bekuta trenutno prolazi.

- Nas dve se čujemo svaki dan. Ana je borac i trenutno se bori sa stanjem u kojem se nalazi. Ne plašim se za nju, ali znam da joj nije lako. Gura kako može i kako mora, ali ona je jaka i znam da će izgurati sve i izaći kao pobednik jer ona to jeste - rekla je Snežana za "Alo!", i otkrila kako se bori s lošim vestima.

- Vera me drži i tera napred, to je ono što mi pomaže u ovim suludim vremenima, ljubav prema svemu i svačemu, a ne samo prema partneru. Ali ono što je na prvom mestu kad sam ja u pitanju su deca i unuci, majka, sestra, okruženje i familija - kaže pevačica.

- Nemam strahove. Strah je vera u zlo, a ja sam se potrudila da se duhovno edukujem i trudim da budem iznad zla, da verujem u dobro i da shvatim i prihvatim neke stvari koje su neminovnost. Nemojte se plašiti, sve je već zapisano. Biće onako kako je Bog rekao i nikako drugačije - naglašava Đurišićeva, koja poslednjih godina uživa u emotivnom odnosu s ginekologom Vanjom Miloševićem. Na tome je, takođe, kako kaže, zahvalna Bogu.

Video: Ekskluzivna ispovest sina Snežane Đurišić: Krao sam, i dalje pijem, a evo šta imam da kažem o majci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA