≫ 

Golubović loše, otkrio kako se zarazio koronom: Osećam se kao da me je metak pogodio

- Krvarim na levo uvo, sinusi su totalno upaljeni, pred zapaljenjem sam pluća - rekao je Kristijan

  • 27

Kristijan Golubović pozitivan je na korona virus, a sada je objavio snimak na svom Instagram profilu i otkrio pratiocima kako se zarazio.

Golubović je na snimku zvučao jako loše, te otkrio da se nije pridržavao mera, te da nije nosio masku.

- Nisam nosio masku, prilazilo mi je preko stotinu ljudi dnevno, grlili se pozdravljali se, slikali se, interakcija, dobio sam koronu - rekao je Kristijan.

- Krvarim na levo uvo, sinusi su totalno upaljeni, pred zapaljenjem sam pluća. Ne mogu da vam objasnim, osećaj kada kašljete ili kijate, kao da vam je metak pogodio mišić ili kost - rekao je Golubović te napomenuo da zdravlje nema cenu i pozvao ljude da budu odgovorni.

Podsetimo, Goluović je ranije otkrio da je zbogteških simptoma otišao na testiranje, nakon čega se ispostavilo da ima koronu.

- Upravo idem u dve bolnice, kovid bolnicu i u neki Dom zdravlja, uskoro ću znati sve rezultate, 100% imam koronu. Krvarim iz levog uveta, pluća mi se osećaju, jedino što nemam temperaturu, glavobolje nesnosne, malaksalost imam, bol u mišićima, nelagosnost, kao da pola glave nemam - rekao je Kristijan ranije.

- Pozitivan sam, mora i Kristina da uradi danas test jer živimo zajedno, ali nema te simptome. Čekam nalaze krvi, imam predzapaljenje pluća i teške respiratorne probleme, jedva pričam. Krv mi ide na uvo, na nos, teška upala sinusa, uha, udarilo me je baš jako. Glavobolje, katastrofalna probadanja kroz celo telo, kao da su me meci ispucali po ramenima i leđima, tako se osećam. Ona mi pomaže po kući, sprema ručak, jako mi je teško - istakao je Golubović tada.

Video: Njima je Zadruga uništila brakove: Od Kije i Slobe do Dalile i Dejana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    27. novembar 2021 | 13:16

    Hajde Kiki Boga ti, otvarali ti stomak 6 puta, 77 metaka si prmio, 147 uboda nožem, polomljena vilica i karlice ukupno 11 puta, otvarali ti glavu 12 puta, lomio si noge 17 puta, padao si sa 11 og sprata na glavu 2 puta u zivitu, pregazio te valjak 1 put, davio te piton u Nemačkoj ceo dan nije mogao da te zadavi i sada se tu prenemažeš zbog nekog gripčića. Ne zezaj leba ti..

  • Lazar

    27. novembar 2021 | 13:58

    Pa šta je sad ovo , 15 puta na ratištu primio 120 metaka od tih 120 dva u glavu . 600 rezova nožem , nabadanje ajkule , Ubivanje sudije falkone sa tonom dinamita . Učestvovao u spasavanju poplava . I sad jedna Korona da ga slomi Mani te se tih lovačkih priča ja u ovo ne verujem .

  • Laki

    27. novembar 2021 | 10:45

    Tebe je davno šinuo u glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA